Регистър на туризма

Хотел Роял Бей, Град Свети Влас - СПА център Опиум

хотел роял бей резиденс и спа

хотел роял бей резиденс и спа

Галерия

Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей
Хотел Роял Бей

Хотел Роял Бей
СПА център Опиум

ХОТЕЛ РОЯЛ БЕЙ РЕЗИДЕНС & СПА

 

Модерният СПА център Опиум е място, където можете да се отпуснете истински, да релаксирате в атмосфера на уют и лукс.

 

Откритият водопад, символизира здравословната силата на водата, звуците на тиха музика, екзотичните аромати, свещи и ритуали за красота и благополучие, ще ви потопят в едно райско място, където всичко е за вас и заради вас.

 

СПА център Опиум е домакин на древните аюрведични ритуали за красота и духовно благосъстояние и Тибетската медицина за физическо благосъстояние.

 

СПА центърът е добре оборудван и проектиран, съчетавайки лукса на съвременните удобства и спокойствието на древните ритуали.

 

Уникалната VIP зала, е мястото където специалисти от Китай, Тибет и Индия предлагат на гостите на хотела разнообразни процедури с грижа за тялото, задоволявайки и най - претенциозните клиенти.

 

За профилактика и лечение на някои заболявания, СПА центъра предлага специална програма с участието на специалисти в областта на дерматологията и рехабилитация от Русия и България.

 

СПА център Опиум организира семинари на които присъстват водещите лекари за извършване на специализирани медицински програми, като анти-стареене и rejeunesse техники, анти-стрес, загуба на тегло, лечение на болки в гърба и естетически козметологията.

 

Изключително луксозният СПА център на Роял Бей е място, където можете да релаксирате в интимна и уникална атмосфера, сред тиха музика, екзотични аромати и процедури за красота, изпълнявани от висококвалифицирани специалисти, ще ви осигурят незабравими преживявания.

 

Контакти

Хотел Роял Бей

Град Свети Влас, Община Несебър, между Св. Влас и Слънчев Бряг
GSM: 0897000070, 0895515354
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Несебър

Хотел БЕЛВЮ

Хотел БЕЛВЮ, Слънчев бряг

Хотел Белвю е категория 4 звезди, разполага с 274 стаи, работи с най - големите туроператорски фирми, като събира на едно място хора от всички страни по света и им подарява възможност да се почувстват

Семеен хотел ТОНИ

Семеен хотел ТОНИ, Несебър

Хотел Тони се намира в стария град на красивия Несебър. Тони е малък, тризвезден семеен хотел, който предлага уют и комфорт, лично внимание и специални грижи за всеки гост. Има чудесен изглед към море

Хотел Руби

Хотел Руби, Слънчев бряг

Апартаментен комплекс Руби е атрактивен комплекс, разположен в южната част на българският черноморски курорт Слънчев Бряг и граничи с разположеният на полуостров античен град Несебър

Хотел Наси

Хотел Наси, Свети Влас

Хотел Наси се намира в Свети Влас. Стаите на хотела са разположени на 4 етажа, като между етажите има асансьор. Към хотел Нанси има и приятно обзаведен ресторант, външен басейн с бар към басейна и шез

Хотел Дунав

Хотел Дунав, Слънчев бряг

Хотел Дунав се намира в централната част на един от най - известните и предпочитани черноморски курорти Слънчев бряг. Близостта до морето, красивият интериор и перфектното обс

Хотел Генада

Хотел Генада, Свети Влас

Хотел Генада се намира в най-южната част на Свети Влас, до брега на морето. На 100 метра от него е плажа. Хотела разполага с 15 двойни стаи (с възможност за допълнително легло) и 2 апартамента.