Регистър на туризма

Хотел Реал, Град Пловдив - Настаняване

добър хотел в центъра на пловдив

добър хотел в центъра на пловдив, изгодна нощувка със закуска в центъра на пловдив, изискан и стилен ресторант реал пловдив, комфортен и уютен градски хотел в пловдив, луксозни двойни стаи в центъра на пловдив, нощувка със закуска в хотел в центъра на пловдив, перфектно обслужване удобство и уют пловдив, предпочитан хотел в центъра на пловдив, предпочитан хотел от бизнес гости и туристи, препоръчан хотел в центъра на пловдив, препоръчан хотел за бизнес гости и туристи, препоръчан хотел с ресторант в центъра на пловдив, стая за хора със специфични потребности пловдив, стилен градски хотел в центъра на пловдив, удачен избор за бизнес пътуване в пловдив, уютни и модерни двойни стаи в центъра на пловдив, хотел в централната част на пловдив, хотел за настаняване с деца пловдив, хотел за настаняване с домашни любимци пловдив, хотел за почивка с домашни любимци пловдив, хотел подходящ за почивка с деца пловдив, хотел реал, хотел реал пловдив, хотел с луксозни двойни стаи пловдив, хотел с нощувки на добри цени в центъра на пловдив, хотел с уютни двойни стаи пловдив, хубав хотел с ресторант в центъра на пловдив

Хотел Реал
Настаняване

 

ХОТЕЛ РЕАЛ е разположен в централната част на Пловдив, но в страни от шума на града.

 

Локацията му го прави подходящ избор, както за бизнес гости, така и за туристи посещаващи Пловдив.


ХОТЕЛ РЕАЛ е едно от най-предпочитаните места за настаняване в града под тепетата, предлага настаняване в:

 

Двойна стая
единично ползване - 84 лв. със закуска

 

Просторна стая с тераса или без тераса - 18 м2,централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф.

 

Двойна лукс стая
единично ползване - 89 лв. със закуска

 

Комфортна и уютна, без тераса - 22 м2, ,централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф.

 

Студио
единично ползване - 99 лв. със закуска

 

Просторна и комфортна стая с мека мебел и тераса - 28 м2, централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна с хидромасажна вана; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф.

 

Двойна стая - 119 лв. със закуска

 

Удобна и практична с тераса или без тераса – 18 м2, централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф.

 

Двойна лукс стая - 126 лв. със закуска

 

Конфортна и уютна, без тераса - 22 м2, централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна; Телефон; Мини бар, Сешоар;Сейф. Има възможност за настаняване на възрастен или деца на разтегателен диван.

 

Студио - 145 лв. със закуска

 

Просторна и комфортна стая с мека мебел и тераса - 28 м2, централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна с хидромасажна вана; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф. Има възможност за настаняване на възрастен или деца на разтегателен диван.

 

Хотелска политика и правила

 

Настаняване - след 14 ч. Ранното настаняване при наличие на свободни стаи се доплаща 50 % от цената на нощувката.

 

Освобождаване - до 12 ч.

 

За допълнителен престой до 18 ч. се начислява такса в размер на 50 % от стойността на стаята. Може да бъде осигурено безплатно съхранение на багажа Ви преди настаняване, или след освобождаване на стаята.

 

Заявка за резервация - Можете да направите резервация в Хотел Реал чрез резервационната форма, по телефона или директно на рецепция. Моля за своевременно уведомяване при промяна на Вашите планове, свързани с престоя Ви в хотела.

 

Резервации, непотвърдени с предварително плащане се пазят до 17 ч., освен в случай, че това не е изрично посочено като изискване.

 

Гарантиране на резервация - Гарантиране на резервация чрез предварително плащане се изисква при организирани групови посещения или за периоди с висока заетост.

 

Хотелът разполага със стая за хора със специфични потребности, подсигурена със съответното оборудване.

 

Приемат се гости с домашни любимци срещу допълнително заплащане.

 

Деца и допълнителни легла - Настаняването на деца до 3 г. е безплатно в стаята на родителите.

 

Използването на допълнително легло за деца от 4 до 12 г. се таксува 28 лв. Допълнително легло за възрастен се таксува 37 лв.

 

Контакти

Хотел Реал

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Георги Войтех 2
Телефон: 032278130
GSM: 0884161167
Интернет сайт: real-hotel.com

Галерия

Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал

Още Туризъм в Град Пловдив

ХОТЕЛ SPS

ХОТЕЛ SPS, Пловдив

КОМПЛЕКС „SPS” - Пловдив е модерен градски комплекс с уникална бизнес визия и предложения. Разположен в източната част на града, недалеч от неговия център. В непосред

Хотел Габи

Хотел Габи, Пловдив

Хотел Габи, Пловдив – най-новият бисер в Града на тепетата, истински Оазис на лукс, спокойствие и дискретност. Хотелът разполага с 8 двойни стаи и 2 апартамента, лоби бар, конферентна зала с 20 места,

Хотел Норис

Хотел Норис, Пловдив

Тризвездният Хотел Норис Пловдив е стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения. Разположен само на няколко минути от центъра на града, в непосредствена близост до културно - истор

Къща Гест Руумс

Къща Гест Руумс, Пловдив

Къщата за гости (Паметник на културата) е в самия център на град Пловдив, отличаваща се с отлично местоположение и съхранила духа на една отминала епоха. Стаите са уютни, ново и подходящо обзаведени с

Хотел ГЛОБУС

Хотел ГЛОБУС, Пловдив

ХОТЕЛ ГЛОБУС е разположен в центъра на град Пловдив и предлага луксозна обстановка и перфектно обслужване. Комплексът разполага с хотелска част, стилен ресторант, масаж, сауна, маникюр, както и услуги