Регистър на туризма

Хотел Реал, Град Пловдив - Настаняване

добър хотел в центъра на пловдив

добър хотел в центъра на пловдив, изискан и стилен ресторант реал пловдив, комфортен и уютен градски хотел в пловдив, перфектно обслужване удобство и уют пловдив, предпочитан хотел от бизнес гости и туристи, препоръчан хотел за бизнес гости и туристи, стилен градски хотел в центъра на пловдив, удачен избор за бизнес пътуване в пловдив, хотел в централната част на пловдив, хотел за настаняване с домашни любимци, хотел реал, хотел реал вашият туристически партньор, хотел реал пловдив, хотел реал правилният избор, хотел със стая за хора със специфични потребности

Галерия

Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал

Хотел Реал
Настаняване

 

ХОТЕЛ РЕАЛ е разположен в централната част на Пловдив, но в страни от шума на града.

 

Локацията му го прави подходящ избор, както за бизнес гости, така и за туристи посещаващи Пловдив.


ХОТЕЛ РЕАЛ е едно от най-предпочитаните места за настаняване в града под тепетата, предлага настаняване в:

 

Двойна стая
единично ползване - 67 лв. със закуска

 

Просторна стая с тераса или без тераса - 18 м2,централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф.

 

Двойна лукс стая
единично ползване - 72 лв. със закуска

 

Комфортна и уютна, без тераса - 22 м2, ,централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф.

 

Студио
единично ползване - 85 лв. със закуска

 

Просторна и комфортна стая с мека мебел и тераса - 28 м2, централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна с хидромасажна вана; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф.

 

Двойна стая - 89 лв. със закуска

 

Удобна и практична с тераса или без тераса – 18 м2, централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф.

 

Двойна лукс стая - 94 лв. със закуска

 

Конфортна и уютна, без тераса - 22 м2, централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна; Телефон; Мини бар, Сешоар;Сейф. Има възможност за настаняване на възрастен или деца на разтегателен диван.

 

Студио - 109 лв. със закуска

 

Просторна и комфортна стая с мека мебел и тераса - 28 м2, централна климатична и отоплителна инсталация с индивидуално контролиране, LCD телевизор, Безплатна Wi-Fi; Самостоятелна баня и тоалетна с хидромасажна вана; Телефон; Мини бар, Сешоар; Сейф. Има възможност за настаняване на възрастен или деца на разтегателен диван.

 

Хотелска политика и правила

 

Настаняване - след 14 ч. Ранното настаняване при наличие на свободни стаи се доплаща 50 % от цената на нощувката.

 

Освобождаване - до 12 ч.

 

За допълнителен престой до 18 ч. се начислява такса в размер на 50 % от стойността на стаята. Може да бъде осигурено безплатно съхранение на багажа Ви преди настаняване, или след освобождаване на стаята.

 

Заявка за резервация - Можете да направите резервация в Хотел Реал чрез резервационната форма, по телефона или директно на рецепция. Моля за своевременно уведомяване при промяна на Вашите планове, свързани с престоя Ви в хотела.

 

Резервации, непотвърдени с предварително плащане се пазят до 17 ч., освен в случай, че това не е изрично посочено като изискване.

 

Гарантиране на резервация – Гарантиране на резервация чрез предварително плащане се изисква при организирани групови посещения или за периоди с висока заетост.

 

Хотелът разполага със стая за хора със специфични потребности, подсигурена със съответното оборудване.

 

Приемат се гости с домашни любимци.

 

Деца и допълнителни легла - Настаняването на деца до 3 г. е безплатно в стаята на родителите.

 

Използването на допълнително легло за деца от 3 до 12 г. се таксува 18 лв. Допълнително легло за възрастен се таксува 29 лв.

 

Контакти

Хотел Реал

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Георги Войтех 2
Телефон: 032278130, 032278140
GSM: 0884161167
Факс: 032278150
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Град Пловдив

ХОТЕЛ SPS

ХОТЕЛ SPS, Пловдив

КОМПЛЕКС „SPS” - Пловдив е модерен градски комплекс с уникална бизнес визия и предложения. Разположен в източната част на града, недалеч от неговия център. В непосред

Хотел Габи

Хотел Габи, Пловдив

Хотел Габи, Пловдив – най-новият бисер в Града на тепетата, истински Оазис на лукс, спокойствие и дискретност. Хотелът разполага с 8 двойни стаи и 2 апартамента, лоби бар, конферентна зала с 20 места,

Хотел Норис

Хотел Норис, Пловдив

Тризвездният Хотел Норис Пловдив е стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения. Разположен само на няколко минути от центъра на града, в непосредствена близост до културно - истор

Къща Гест Руумс

Къща Гест Руумс, Пловдив

Къщата за гости (Паметник на културата) е в самия център на град Пловдив, отличаваща се с отлично местоположение и съхранила духа на една отминала епоха. Стаите са уютни, ново и подходящо обзаведени с