Регистър на туризма

Хотел Реал, Град Пловдив

добър хотел в центъра на пловдив

добър хотел в центъра на пловдив, изискан и стилен ресторант реал пловдив, комфортен и уютен градски хотел в пловдив, перфектно обслужване удобство и уют пловдив, предпочитан хотел от бизнес гости и туристи, препоръчан хотел за бизнес гости и туристи, стилен градски хотел в центъра на пловдив, удачен избор за бизнес пътуване в пловдив, хотел в централната част на пловдив, хотел за настаняване с домашни любимци, хотел реал, хотел реал вашият туристически партньор, хотел реал пловдив, хотел реал правилният избор, хотел със стая за хора със специфични потребности

Хотел Реал
Информация

Хотел Реал

Хотел Реал е със седалище град Пловдив, ул. Георги Войтех №2 - добър избор за Вашето бизнес пътуване.

 

Стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения.

 

Разположен само на няколко минути от центъра на града, в непосредствена близост до културно - историческия резерват Старинен Пловдив.

 

Тризвездният Хотел Реал предлага комфорт, уют, разнообразни услуги и всичко необходимо за Вашата командировка или почивка, удачен избор за бизнес, отдих и туризъм, подходящ за пълноценна почивка преди важните срещи.

 

Предлага настаняване в двадесет стандартни двойни стаи, стилно и функционално обзаведени, удовлетворявайки различните предпочитания на гостите.

 

Стаите предоставят всички необходими удобства - безплатен WI-FI, LCD телевизор, мини бар, рум-сървис, директна телефонна линия, централна климатична и отоплителна инсталация и персонален сейф.

 

Хотел реал разполага със стая за хора със специфични потребности и настаняване с домашни любимци.

 

Ресторантът разполага с 50 места, градина с 40 места, подходящ за провеждане и на организирани тържества и мероприятия. Гостоприемство, уют, разнообразни ястия и интернационални специалитети, италианска кухня и пици на пещ, селекция от напитки ще задоволят изисквания на гостите.

 

Отсядайки в Хотел реал, гостите получават перфектно обслужване, удобство и уют.

 

Любезният персонал на хотела е на разположение 24 часа в отговор на Вашите изисквания, за да Ви помогнат и отговорят на всички въпроси съобразно индивидуалните интереси.

 

Хотел Реал разполага със закрит охраняем паркинг, асансьор, централна климатична и отоплителна инсталация, конферентна зала, ресторант и градина.

 

За сигурността на клиентите хотелът осигурява 24 часово видеонаблюдение на общите части и закрития паркинг, пожароизвестяване, индивидуална застраховка на всички настанени.

 

За удобство на гостите Хотел Реал предалага следните услуги: персонален сейф, безплатен wireless интернет, рум сервиз, директна телефонна линия, копирни услуги и факс, химическо чистене, индивидуално пране и гладене, отктит и закрит паркинг трансфер, рент-а-кар, разплащане с кредитни и дебитни карти Visa, MasterCard и Maestro.

 

Добрата локация в центъра на гарада, луксозните и стилно обзаведени стаи, разнообразните услуги правят Хотел Реал едно от най - предпочитаните места за настаняване в град Пловдив.

  

Заповядайте, за да се уведите сами, в Хотел Реал - Пловдив Ви очакват, за да Ви предложат своето гостоприемство!

 

 За информация и резервации се свържете на телефони: 


Рецепция:  +359 32/ 27 81 30, +359 884 161 167

Ресторант: +359 32/ 51 58 70, +359 898 503 180

E-mail: info@real-hotel.com

 

Контакти

Хотел Реал

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Георги Войтех 2
Телефон: 032278130
GSM: 0884161167
Интернет сайт: real-hotel.com

Галерия

Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал

Още Туризъм в Град Пловдив

ХОТЕЛ SPS

ХОТЕЛ SPS, Пловдив

КОМПЛЕКС „SPS” - Пловдив е модерен градски комплекс с уникална бизнес визия и предложения. Разположен в източната част на града, недалеч от неговия център. В непосред

Хотел Габи

Хотел Габи, Пловдив

Хотел Габи, Пловдив – най-новият бисер в Града на тепетата, истински Оазис на лукс, спокойствие и дискретност. Хотелът разполага с 8 двойни стаи и 2 апартамента, лоби бар, конферентна зала с 20 места,

Хотел Норис

Хотел Норис, Пловдив

Тризвездният Хотел Норис Пловдив е стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения. Разположен само на няколко минути от центъра на града, в непосредствена близост до културно - истор

Къща Гест Руумс

Къща Гест Руумс, Пловдив

Къщата за гости (Паметник на културата) е в самия център на град Пловдив, отличаваща се с отлично местоположение и съхранила духа на една отминала епоха. Стаите са уютни, ново и подходящо обзаведени с

Хотел ГЛОБУС

Хотел ГЛОБУС, Пловдив

ХОТЕЛ ГЛОБУС е разположен в центъра на град Пловдив и предлага луксозна обстановка и перфектно обслужване. Комплексът разполага с хотелска част, стилен ресторант, масаж, сауна, маникюр, както и услуги