Регистър на туризма

Хотел Реал, Град Пловдив

добър хотел в центъра на пловдив

добър хотел в центъра на пловдив, изгодна нощувка със закуска в центъра на пловдив, изискан и стилен ресторант реал пловдив, комфортен и уютен градски хотел в пловдив, луксозни двойни стаи в центъра на пловдив, нощувка със закуска в хотел в центъра на пловдив, перфектно обслужване удобство и уют пловдив, предпочитан хотел в центъра на пловдив, предпочитан хотел от бизнес гости и туристи, препоръчан хотел в центъра на пловдив, препоръчан хотел за бизнес гости и туристи, препоръчан хотел с ресторант в центъра на пловдив, стая за хора със специфични потребности пловдив, стилен градски хотел в центъра на пловдив, удачен избор за бизнес пътуване в пловдив, уютни и модерни двойни стаи в центъра на пловдив, хотел в централната част на пловдив, хотел за настаняване с деца пловдив, хотел за настаняване с домашни любимци пловдив, хотел за почивка с домашни любимци пловдив, хотел подходящ за почивка с деца пловдив, хотел реал, хотел реал пловдив, хотел с луксозни двойни стаи пловдив, хотел с нощувки на добри цени в центъра на пловдив, хотел с уютни двойни стаи пловдив, хубав хотел с ресторант в центъра на пловдив

Хотел Реал
Информация

Хотел Реал

Хотел Реал е със седалище град Пловдив, ул. Георги Войтех №2 - добър избор за Вашето бизнес пътуване.

 

Стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения.

 

Разположен само на няколко минути от центъра на града, в непосредствена близост до културно - историческия резерват Старинен Пловдив.

 

Тризвездният Хотел Реал предлага комфорт, уют, разнообразни услуги и всичко необходимо за Вашата командировка или почивка, удачен избор за бизнес, отдих и туризъм, подходящ за пълноценна почивка преди важните срещи.

 

Предлага настаняване в двадесет стандартни двойни стаи, стилно и функционално обзаведени, удовлетворявайки различните предпочитания на гостите.

 

Стаите предоставят всички необходими удобства - безплатен WI-FI, LCD телевизор, мини бар, рум-сървис, директна телефонна линия, централна климатична и отоплителна инсталация и персонален сейф.

 

Хотел реал разполага със стая за хора със специфични потребности и настаняване с домашни любимци.

 

Ресторантът разполага с 50 места, градина с 40 места, подходящ за провеждане и на организирани тържества и мероприятия. Гостоприемство, уют, разнообразни ястия и интернационални специалитети, италианска кухня и пици на пещ, селекция от напитки ще задоволят изисквания на гостите.

 

Отсядайки в Хотел реал, гостите получават перфектно обслужване, удобство и уют.

 

Любезният персонал на хотела е на разположение 24 часа в отговор на Вашите изисквания, за да Ви помогнат и отговорят на всички въпроси съобразно индивидуалните интереси.

 

Хотел Реал разполага със закрит охраняем паркинг, асансьор, централна климатична и отоплителна инсталация, конферентна зала, ресторант и градина.

 

За сигурността на клиентите хотелът осигурява 24 часово видеонаблюдение на общите части и закрития паркинг, пожароизвестяване, индивидуална застраховка на всички настанени.

 

За удобство на гостите Хотел Реал предалага следните услуги: персонален сейф, безплатен wireless интернет, рум сервиз, директна телефонна линия, копирни услуги и факс, химическо чистене, индивидуално пране и гладене, отктит и закрит паркинг трансфер, рент-а-кар, разплащане с кредитни и дебитни карти Visa, MasterCard и Maestro.

 

Добрата локация в центъра на гарада, луксозните и стилно обзаведени стаи, разнообразните услуги правят Хотел Реал едно от най - предпочитаните места за настаняване в град Пловдив.

  

Заповядайте, за да се уведите сами, в Хотел Реал - Пловдив Ви очакват, за да Ви предложат своето гостоприемство!

 

 За информация и резервации се свържете на телефони: 


Рецепция:  +359 32/ 27 81 30, +359 884 161 167

Ресторант: +359 32/ 51 58 70, +359 898 503 180

E-mail: info@real-hotel.com

 

Контакти

Хотел Реал

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Георги Войтех 2
Телефон: 032278130
GSM: 0884161167
Интернет сайт: real-hotel.com

Галерия

Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал
Хотел Реал

Още Туризъм в Град Пловдив

ХОТЕЛ SPS

ХОТЕЛ SPS, Пловдив

КОМПЛЕКС „SPS” - Пловдив е модерен градски комплекс с уникална бизнес визия и предложения. Разположен в източната част на града, недалеч от неговия център. В непосред

Хотел Габи

Хотел Габи, Пловдив

Хотел Габи, Пловдив – най-новият бисер в Града на тепетата, истински Оазис на лукс, спокойствие и дискретност. Хотелът разполага с 8 двойни стаи и 2 апартамента, лоби бар, конферентна зала с 20 места,

Хотел Норис

Хотел Норис, Пловдив

Тризвездният Хотел Норис Пловдив е стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения. Разположен само на няколко минути от центъра на града, в непосредствена близост до културно - истор

Къща Гест Руумс

Къща Гест Руумс, Пловдив

Къщата за гости (Паметник на културата) е в самия център на град Пловдив, отличаваща се с отлично местоположение и съхранила духа на една отминала епоха. Стаите са уютни, ново и подходящо обзаведени с

Хотел ГЛОБУС

Хотел ГЛОБУС, Пловдив

ХОТЕЛ ГЛОБУС е разположен в центъра на град Пловдив и предлага луксозна обстановка и перфектно обслужване. Комплексът разполага с хотелска част, стилен ресторант, масаж, сауна, маникюр, както и услуги