Регистър на туризма

ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ, Град Белене

бизнес мероприятия белене

бизнес мероприятия белене, богата колекция от напитки белене, забавление по река дунав с джет и лодка, обслужване на високо ниво белене, препоръчани хотели белене, разнообразни специалитети и ястия белене, разходка покрай река дунав с atv, уютно и любимо място за почивка и отмора, хотел престиж, хотел престиж белене, хотел престиж предлага своето гостоприемство, хотел с конферентна зала белене, чисто нови атв та и джетове белене

ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ
Информация

ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ

 

 

ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ град Белене е уютно и любимо място за почивка и отмора.

 

Тук ще намерите идеално съчетание на красива природа, изискана атмосфера, отлична кухня и обслужване на високо ниво.

 

Хотелът предоставя на своите гости десет двойни стаи, седем апартамента, както и три VIP апартамента. Всички те впечатляват със своя уют и комфорт.


Апартаментите разполагат с вани, а VIP апартаментите с джакузи. Стаите са оборудавни с телeвизор, кабелна телевизия, безплатен, високоскоростен безжичен интернет.


За удобство и комфорт на своите гости, хотелът предлага днонощно настаняване, конферентни и фризьорски услуги, козметика и масаж, пране и гладене, забавление по река Дунав с джет, лодка, кораб, разходка покрай реката с ATV.


Ценителите на добрата кухня, могат да похапнат в ресторанта, който разполага с осемдесет места и предлага разнообразни специалитети и богата колекция от напитки.


Комплексът разполага с конферентна зала, безплатен охраняем паркинг за всички гости на хотела.

 

През горещите летни месеци гостите на хотела могат да поплуват в басейна, да се позабавляват в зала за игри и да поспортуват във фитнес залата на комплекса.


На разположение на най - запалените рибари са лодки, яхти и катер.


АТВ - та и джетове са с автоматични скорости и лесни за управление. Задължително водачите се инструктират от компетентни служители на хотела за безопасно шофиране.


От всяка стая на комплекса, гостите могат да се полюбуват на прекрасния изглед откриващ се към реката и града.

 

Заповядайте, любезният персонал на ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ град Белене Ви очаква, за да Ви предложи своето гостоприемство!

 

 

Контакти

Хотел Примавера 2

Град Белене, Община Белене, ул. Хисарлъка 11
Телефон: 065836831
GSM: 0885227253

Галерия

ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ
ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ
ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ
ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ
ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ
ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ

Още Туризъм в Община Белене

ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ

ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ, Белене

ХОТЕЛ ПРЕСТИЖ град Белене е уютно и любимо място за почивка и отмора. Тук ще намерите идеално съчетание на красива природа, изискана атмосфера, отлична кухня и обслужване на в