Регистър на туризма

Хотел Норис, Град Пловдив

hotel noris

hotel noris, hotel noris plovdiv, noris apart, noris apart plovdiv, апартаменти норис, апартаменти норис пловдив, апартаменти с добра локация в пловдив, гостоприемство и комфорт в хотел норис пловдив, комфорт и уют в хотел норис пловдив, комфортен и уютен хотел в град пловдив, луксозен хотел в центъра на пловдив, непринудена и романтична атмосфера пловдив, норис апартс, норис апартс пловдив, предпочитан хотел в центъра на пловдив, препоръчан хотел в центъра на пловдив, тризвезден хотел в центъра на пловдив, удобство и любезно посрещане пловдив, уютен и стилен хотел в центъра на пловдив, хотел норис, хотел норис пловдив, хотел с коктейл бар и лятна градина пловдив, хотел с луксозни стаи в пловдив, хотел със стилен и уникален интериор пловдив

Галерия

Хотел Норис
Хотел Норис
Хотел Норис
Хотел Норис
Хотел Норис
Хотел Норис

Хотел Норис
Информация

Хотел Норис

Хотел Норис ПловдивТризвездният Хотел Норис Пловдив е стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения.


Разположен само на няколко минути от центъра на града, в непосредствена близост до културно - историческия резерват Старинен Пловдив.


За разлика от останалите хотели в Пловдив, Хотел Норис ще Ви предложи всичко необходимо за Вашата командировка или почивка, удачен избор за бизнес, отдих и туризъм, подходящ за пълноценна почивка преди важните срещи.


Предлага настаняване в двадесет и три стандартни двойни стаи, шест стаи лукс и девет апартамента. Отсядайки в хотела, гостите получават перфектно обслужване, удобство и уют.


Стилно обзаведените и комфортни апартаменти, разполагат с хидромасажни вани, самостоятелен санитарен възел, мини бар, климатик, LCD телевизори с цифрова телевизия, телефон, безжичен Интернет и дивани които се разтягат.


Всички стаи и апартаменти се отличават с безкомпромисен лукс и отношение към всеки детайл. Стаите са оборудвани с телефон, мини бар, климатик, LCD телевизори с цифрова телевизия и безжичен интернет. Двойните стаи лукс разполагат с вани. Терасите към стаите на последния етаж, дават възможност на гостите за романтична вечеря под звездите или следобедна почивка с екзотичен коктейл в ръка.


За удобство на своите гости, Хотел Норис, разполага с Коктейл бар и лятната градина, предпочитани по всяко време на деня, посрещайки идващия ден с чаша ароматно кафе и закуска.

 

Чудесната лятна градина, предоставя на само добро обслужване, а също богато, разнообразно меню и превъзходни ястия. Предпочитано място, сред уютна обстановка, за среща с приятел на чаша кафе или студено питие.

 

Ако гостите се нуждят от транспорт, могат да се възползват от услуга - Трансфер, с луксозни, нови автомобили, не само в рамките на града, но и извън него. 

 
Заповядайте, за да се уведите сами, Хотел Норис - Пловдив Ви очакват, за да Ви предложат своето гостоприемство!

 

Контакти

Хотел Норис

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Иларион Макариополски 27
Телефон: 032631718
GSM: 0885934010
Факс: 032636217
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Град Пловдив

Голдън Травел ЕООД

Голдън Травел ЕООД, Пловдив

Голдън Травел ЕООД е туристическа агенция със седалище град Пловдив, ул. Кольо Фичето № 7А. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната

ЕВРОКРЕДИТ ЕАД

ЕВРОКРЕДИТ ЕАД, Пловдив

ЕВРОКРЕДИТ ЕАД е кредитна компания, развиваща дейност в по-голямата част от страната. Политиката на дружеството е насочена към това, да се дава възможност на потребителите да използват възм

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД, Пловдив

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД е туристическа агенция основана през 1992 година със седалище град Пловдив, ул. Христо Дюкмеджиев 23. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и п

Регистър на туризма

ГИП ТУР ООД, Пловдив

ГИП ТУР ООД е туристическа агенция със седалище град Пловдив, ул. Асен Златаров 24, партер. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната