Регистър на туризма

Хотел България, Село Минерални бани - СПА услуги

детокситерапия минерални бани

детокситерапия минерални бани, добър хотелски комплекс минерални бани, игрална зала и спортен център минерални бани, лечебен масаж и spa терапии минерални бани, предпочитан уютен хотел в минерални бани, предпочитан хотел в курорта минерални бани, препоръчан хотел в курорта минерални бани, препоръчан хубав хотел в минерални бани, ресторант и лятна градина курорт минерални бани, рехабилитационен център минерални бани, теласотерапия минерални бани, терапия за отслабване и слим боди, тонизираща и антистрестерапия, уютен хотел в в курорта минерални бани, хотел българия, хотел българия минерални бани, хотел за пълноценна почивка минерални бани, хотел за релакс и почивка минерални бани, хотел за семейна почивка минерални бани, хотел с добри условия минерални бани, хотел с оздравителни процедури минерални бани, хотел с уютен ресторант минерални бани, хотелски комплекс българия, хотелски комплекс българия минерални бани

Хотел България
СПА услуги

Хотелски комплекс България, Минерални бани предлага спокойствие и лукс, съчетал в себе си качествата на модерен и изискан хотел, перфектното обслужване за една незабравима ваканция.

 

Предпочитан и посещаван, не само от български, а също така и от много чуждестранни гости.

 

Хотелски комплекс България предлага не само целогодишен лукс и комфорт, но и богато разнообразие от СПА терапии и процедури.

 

Спа центърът е създаден по най - новите съвременни стандарти. Това е мястото, където гостите ще открият търсеното съвършенство за тялото и душата. Могат да избират релаксиращи, възстановяващи и разкрасителни терапии и процедури с висококачествени продукти на водещи марки от СПА индустрията, изключително нежно докосващи всички сетива. За релакса, здравето и красотата на гостите в хотела се грижи висококвалифицирания екип на СПА центъра.

 

Спа центърът разполага с финландска сауна, парна баня, джакузи, перлена вана и солариум. Предлага богата гама от масажи: лечебен, релаксиращ, цял и частичен, хидромасаж, масаж с шоколад, магнитотерапия, лазеротерапия, SPA терапии, теласотерапия, детокситерапия, релакстерапия, тонизираща и антистрестерапия, електростимулация, антицелулитни процедури, лечебна гимнастика.


Регионът е богат с многото минерални извори. Минералната вода - най-ценното природно богатство на района е хипертермална (57°С) и уникална по своя химичен състав. Тя блика от 14 извора с дебит 1500 л/мин. Характеризира се като сулфатно - натриева, калциева и флуорна. Минералната вода е високоминерализирана и слабо радиоактивна.

 

Курортът е профилиран за лечение на заболявания на периферните артерии от органичен и функционален тип - облитериращи заболявания - ендоартрити, облитерираща атеросклероза, болест на Бюргер, болест на Рейно, вегетативни и диабетни ангиопатии, гинекологични и кожни заболявания и други.

 

Гостите на Хотелски комплекс България ползват безплатно фитнес залата и открития и закрит басейни на комплекса.

 

Контакти

Хотел България

Телефон: 037222404
Интернет сайт: hotel-bulgaria.com

Галерия

Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България

Още Туризъм в Община Минерални бани

Регистър на туризма

Къща Пенев, Колец

Къща Пенев, Минерални Бани разполага с леглова база от 4 места.Къща за гости "Пенев " ви предлага нощувки в нова къща строена специално за посрещане на гости в курорта Мин бани област