Регистър на туризма

Хотел България, Село Минерални бани - СПА услуги

детокситерапия минерални бани

детокситерапия минерални бани, игрална зала и спортен център минерални бани, лечебен масаж и spa терапии минерални бани, предпочитан уютен хотел в минерални бани, предпочитан хотел в курорта минерални бани, препоръчан хотел в курорта минерални бани, препоръчан хубав хотел в минерални бани, ресторант и лятна градина курорт минерални бани, рехабилитационен център минерални бани, теласотерапия минерални бани, терапия за отслабване и слим боди, тонизираща и антистрестерапия, уютен хотел в в курорта минерални бани, хотел българия, хотел българия минерални бани, хотел за пълноценна почивка минерални бани, хотел за релакс и почивка минерални бани, хотел за семейна почивка минерални бани, хотел с оздравителни процедури минерални бани, хотел с уютен ресторант минерални бани, хотелски комплекс българия, хотелски комплекс българия минерални бани

Галерия

Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България
Хотел България

Хотел България
СПА услуги

Хотелски комплекс България, Минерални бани предлага спокойствие и лукс, съчетал в себе си качествата на модерен и изискан хотел, перфектното обслужване за една незабравима ваканция.

 

Предпочитан и посещаван, не само от български, а също така и от много чуждестранни гости.

 

Хотелски комплекс България предлага не само целогодишен лукс и комфорт, но и богато разнообразие от СПА терапии и процедури.

 

Спа центърът е създаден по най - новите съвременни стандарти. Това е мястото, където гостите ще открият търсеното съвършенство за тялото и душата. Могат да избират релаксиращи, възстановяващи и разкрасителни терапии и процедури с висококачествени продукти на водещи марки от СПА индустрията, изключително нежно докосващи всички сетива. За релакса, здравето и красотата на гостите в хотела се грижи висококвалифицирания екип на СПА центъра.

 

Спа центърът, предлага лечебен масаж, релаксиращ, цял и частичен, магнитотерапия, лазеротерапия, SPA терапии, теласотерапия, детокситерапия, релакстерапия, тонизираща и антистрестерапия, електростимулация, антицелулитни процедури, лечебна гимнастика.


Регионът е богат с многото минерални извори. Минералната вода - най-ценното природно богатство на района е хипертермална (57°С) и уникална по своя химичен състав. Тя блика от 14 извора с дебит 1500 л/мин. Характеризира се като сулфатно - натриева, калциева и флуорна. Минералната вода е високоминерализирана и слабо радиоактивна.

 

Курортът е профилиран за лечение на заболявания на периферните артерии от органичен и функционален тип - облитериращи заболявания - ендоартрити, облитерираща атеросклероза, болест на Бюргер, болест на Рейно, вегетативни и диабетни ангиопатии, гинекологични и кожни заболявания и други.

 

Гостите на Хотелски комплекс България ползват безплатно фитнес залата и басейна на комплекса.

 

Контакти

Хотел България

Телефон: 037222404
Факс: 037222404
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Минерални бани

Регистър на туризма

Къща Пенев, Колец

Къща Пенев, Минерални Бани разполага с леглова база от 4 места.Къща за гости "Пенев " ви предлага нощувки в нова къща строена специално за посрещане на гости в курорта Мин бани област