Регистър на туризма

ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА, Град Пазарджик

емблематичен хотел за град пазарджик

емблематичен хотел за град пазарджик, италиански ресторант примавера, комфорт и уют в хотели примавера, комфорт уют и вкусна храна пазарджик, примавера за ценителите на добрата кухня, примавера комфорт уют и вкусна храна, разнообразни специалитети и колекция от напитки, хотел в центъра на град пазарджик, хотел примавера 1 пазарджик, хотел примавера 2 пазарджик, хотел с лятна градина в пазарджик

ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА
Информация

ХОТЕЛ ПРИМАВЕРА 1

 

ХОТЕЛ ПРИМАВЕРА 1, Пазарджик е емблематичен за града. Разположен в самият център, на пешеходната зона, до главната търговска улица, в близост до всички административни, финансови и културни институции.

 

Идеално и предпочитано място за Вашият престой при бизнес пътуване или почивка.


ХОТЕЛ ПРИМАВЕРА 1, Пазарджик предлага настаняване в осем стилно обзаведени стаи оборудавни с телeвизор, климатик, кабелна телевизия, безплатен, високоскоростен безжичен интернет, баня с душ.


За удобство на гостите, хотелът предлага рум сървис, денонощна рецепция, химическо чистене и пране в рамките на един ден, гладене, плащане с кредитни карти.

 

За ценителите на добрата кухня италиански ресторант ПРИМАВЕРА е изключително приятно място за среща с приятели или бизнес партньори. Разполага с петдесет места вътре и осемдесет отвън и предлага разнообразни специалитети и богата колекция от напитки.

 

ПРИМАВЕРА разполага с красивата лятна градина, позволяваща на гостите да се насладят на тишина, спокойстивие и вкусна храна.

 

Ако сте гости на хотела може да се вазползвате от рум сървис.

 

Ако желаете доставка по домовете, позвънете на тел: 034444038.

 

 

 

 

 

ХОТЕЛ ПРИМАВЕРА 2 град Пазарджик, ул. Пейо Яворов № 8.

 


Предлага на своите гости комфорт, уют и настаняване в единични, двойни и стаи тип де лукс. Стилно обзаведени оборудавни с телeвизор, климатик, кабелна телевизия, безплатен, високоскоростен безжичен интернет, санитарен възел с баня и душ.

 


За удобство на посетителите, ПРИМАВЕРА 2 разполага с ресторант със шестдесет места и отделна зала за пушачи. Една изключително рядка комбинация от великолепен интериор, богато и разнообразно меню на достъпни цени.

 


За удобството на своите гостите, ХОТЕЛ ПРИМАВЕРА 2 предлага достъп до интернет през безжична мрежа на територията на целия хотел, както и обслужване от мил и любезен персонал.

 


Заповядайте, за да се уведите сами, в ХОТЕЛ ПРИМАВЕРА 2 Ви очакват, за да Ви предложат своето гостоприемство!

 

 

 

Контакти

Хотел Примавера 1

Град Пазарджик, Община Пазарджик, ул. Асен Златаров 26
Телефон: 034445417
GSM: 0886318040
Факс: 034445417
Интернет сайт: hotelsprimavera.com

Галерия

ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА
ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА
ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА
ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА
ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА
ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА

Още Туризъм в Град Пазарджик

Хотел Панчови

Хотел Панчови, Пазарджик

Хотел „Панчови” предоставя съвременен комфорт и уют, луксозна обстановка и професионално обслужване. Луксозната сграда е разположена в близост до сградата на Драматичен театър „Константин Величков”. В

Хотел Елегант

Хотел Елегант, Пазарджик

Комплекс Елегант се намира в центъра на гр. Пазарджик. В близост до него се намират важни административни центрове и паметници на културата, както и много места за развлечение - бинго-зала, дискотека

Регистър на туризма

Хотел Астория, Пазарджик

Хотел Астория, Пазарджик разполага с леглова база от 22 места.Хотел-реторант Астория се намира в самия център на гр.Пазарджик, на тихо и спокойно място. Рзполага с уникални по своя стил и дизаин

Още Туризъм в Община Пазарджик