Регистър на туризма

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВИА ОРБИТА, Град Пазарджик

виа орбита васил арнаудов ет

виа орбита васил арнаудов ет, екип от млади отлично подготвени служители, екскурзии почивки и мероприятия по заявка, индивидуални и групови хотелски резервации, индивидуални програми по желание на клиентите, качествени туроператорски услуги пазарджик, комфортен туристически превоз пазарджик, по краткотрайни почивки и ваканции, разнообразни екскурзии почивки и работни семинари, собствени комфортни автобуси и микробуси, та виа орбита пазарджик, три и четири звездни модерни автобуси, туристическа агенция виа орбита, туроператор виа орбита, ученически екскурзии лагери и обучения

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВИА ОРБИТА
Информация

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ВИА ОРБИТА

 

Туристическа агенция ВИА - ОРБИТА е наследник на веригата за международен туризъм Орбита, създадена още през 1958 година със седалище град Пазарджик.

 

Развива своята дейност в областта на туризма.

 

Веригата за международен туризъм Орбита реализира желанията за пътешествия, отдих на море и планина, спорт и езиково обучение зад граница на гражданите на Република България.

 

През 2000 година клона в град Пазарджик е приватизиран и преименуван във ВИА ОРБИТА - Васил Арнаудов ЕТ. Фирмата запазва основния си предмет на дейност, предлагаща туроператорски услуги, базирайки се на натрупания дългогодишен опит и професионализъм в областта на туризма.

 

Туристическа агенция ВИА - ОРБИТА предлага различни услуги в сферата на туризма за всички възрастови групи - индивидуални и групови хотелски резервации, екскурзии в България, автобусни и самолетни екскурзии в чужбина, екскурзоводски услуги, самолетни билети, семинари, обучения, служебни пътувания, ученически екскурзии и лагери, круизи, изготвяне на програми, екскурзии, почивки и мероприятия по заявка.

 

Притежава удостоверение на регистрация № 03970 и лиценз за транспорт № 0490.
ТА ВИА - ОРБИТА има сключена застраховка Отговорност на туроператора № 03700100000866/01.01.2016 при ЗД Евроинс АД, София.

 

Фирмата има офиси в градовете Пазарджик, Пловдив и Бургас.

 

Разполага със собствени автобуси и микробуси, което позволява на фирмата да предлага изключително изгодни цени на услугите.

 

Авто парка на фирмата се обновява ежегодно и към момент агенцията разполага с модерни автобуси - категория три и четири звезди, които покриват високите изисквания на туристите.

 

В туристическа агенция ВИА - ОРБИТА работи екип от млади хора с отлична професионална подготовка.

 

Благодарение на доброто сътрудничество с различни партньори от целия свят, агенцията успява да предложи на туристите екзотични дестинации като Израел, Куба, Мексико, Бразилия, Тайланд, Индия и чартърни полети до Турция, Египет, Испания и Тунис.

 

Туристическа агенция ВИА - ОРБИТА предлага и по - краткотрайни почивки в чужбина и ваканции, съчетавайки посещение на известни градове и исторически паметници с кратък отдих.

 

Изготвя индивидуални програми в зависимост от желанията на клиентите.

 

Агенцията организира пътувания и почивки и на голям кръг от туристи, стремейки се да отговори на техните очаквания.

 

Грижата за клиента е поставена на първо място в работа на ВИА - ОРБИТА, оправдавайки доверието, което хората са гласували, избирайки точната фирма за организиране на екскурзия, почивка или работен семинар.

 

 


Мотото на фирмата е - Доволният клиент определя успеха в бизнеса!

 

 

РЕЗЕРВАЦИИ И ЗАПИТВАНИЯ

 

 

 

 

ОФИС ПАЗАРДЖИК

 

Тел. / факс: 034441577

0875130637, 0896844442, 0896844436

 

 

ОФИС ПЛОВДИВ

 

Тел. / факс: 032628721

0896844443, 0896844449

 

 

ОФИС БУРГАС

 

Тел. / факс: 056826453

0888445675, 0895453630 

 

 

Контакти

Семеен хотел Георги Марков

Град Пазарджик, Община Пазарджик, няма посочен адрес
Телефон: 034441577, 034992986
GSM: 0896844442, 0896844436
Интернет сайт: www.viaorbita.com

Галерия

Още Туризъм в Град Пазарджик

ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА

ХОТЕЛИ ПРИМАВЕРА, Пазарджик

ХОТЕЛ ПРИМАВЕРА 1, Пазарджик е емблематичен за града. Разположен в самият център, на пешеходната зона, до главната търговска улица, в близост до всички административни, финансови и културни ин

Хотел Панчови

Хотел Панчови, Пазарджик

Хотел „Панчови” предоставя съвременен комфорт и уют, луксозна обстановка и професионално обслужване. Луксозната сграда е разположена в близост до сградата на Драматичен театър „Константин Величков”. В

Хотел Елегант

Хотел Елегант, Пазарджик

Комплекс Елегант се намира в центъра на гр. Пазарджик. В близост до него се намират важни административни центрове и паметници на културата, както и много места за развлечение - бинго-зала, дискотека

Регистър на туризма

Хотел Астория, Пазарджик

Хотел Астория, Пазарджик разполага с леглова база от 22 места.Хотел-реторант Астория се намира в самия център на гр.Пазарджик, на тихо и спокойно място. Рзполага с уникални по своя стил и дизаин

Още Туризъм в Община Пазарджик