Регистър на туризма

ТРИП АДВАЙЗ ЕООД, Град София

трип адвайз еоод

трип адвайз еоод, разнообразни туристически услуги, екскурзии с интересни маршрути, продажба на самолетни билети low cost, агенция за специализиран туризъм софия, екскурзия до норвежките фьорди, турове с дегустации на вина, агенция за визови услуги софия

ТРИП АДВАЙЗ ЕООД
Информация

ТРИП АДВАЙЗ ЕООД

ТРИП АДВАЙЗ ЕООД е туристическа агенция със седалище град София, ул. Шандор Петьофи 1.

 

Развива своята дейност в областта на туризма.

 

Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. Притежава Удостоверение за регистрация № РК-01-6796.

 

ТРИП АДВАЙЗ предлга разнообразен спектър от туристически услуги, задоволяващ широк кръг от интереси - самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности.

 

Предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света. Организира настаняване в хотели в чужбина и България.

 

Извършва хотелски резервации по цял свят, застраховки, екскурзоводски услуги, организира фирмени обучения, семинари и конференции.

 

Личното отношение и високото качество на предлаганите услуги са в основата на успеха на туристическата агенция.

 

Благодарение на своя опит и контактите с редица международни туроператори, агенцията предлага на своите клиенти туристически услуги на атрактивни и конкурентни цени.

 

УСЛУГИ

ТРИП АДВАЙЗ ЕООД предлага на своите клиенти и партньори, следните услуги :

 

Продажба на самолетни билети на редовни, чартърни и low cost авиокомпании- гарантирано най-ниски цени! Възможност за online резервации и информация/ще получите отговор, в рамките на 30 мин/.

 

Хотелски резервации, в страната и чужбина. Благодарение на online системите, Вие можете сами да изберете и направите необходимата хотелска резервация за всяка точка в света, в реално време, и да получите своя електронен ваучер.

 

Индивидуални и организирани турове и екскурзии - голямо разнообразие от автобусни и самолетни програми за Европа, Азия, Африка, Америка и Австралия.


Почивки в България и чужбина, с организиран или със собствен транспорт, за всеки сезон.
Екзотични пътувания - пълната гама продукти на немските туроператори - TUI, Dertour , Meiers и Neckermann.

 

Круизи - речни и морски, на най - големите круизни компании в света. Възможност за online резервации в реално време и получаване на електронни билети.

Бизнес туризъм - организиране на фирмени събития, конференции, семинари, инсентив и тийм билдинг мероприятия. Посещение на международни панаири и изложения.


Езикови курсове в чужбина - Малта, Великобритания, Испания, Италия, САЩ, ЮАР - целогодишно за възрастни, тийнеджъри и деца. Туристичеста агенция работи с най - професионалните и известни езикови школи.

 

Специализиран туризъм - релаксиращи, разкрасяващи и оздравителни програми в най - добрите СПА и БАЛНЕО хотели, медицински центрове и клиники. Специално разработени турове с дегустации на вина в най - добрите изби и запознаване с винопроизводители получили световна известност и признание.

 

Транспортни услуги - групови и индивидуални трансфери, наем на автобуси и микробуси, rent-a-car.

 

Застраховки - туристическата агенция предлага всички видове туристически застраховки.

 

Визови услуги.


Туристическа агенция Трип Адвайз, цени вашето време, за това чрез сайта на агенцията бързо и лесно Вие сами, може да резервирате в реално време, самолетен билет, хотел или круиз. Предоставен е избор при начина на плащане - в брой, по банков път или с кредитна карта. Можете да получите електронни самолетени билети, електронни ваучери за хотелско настаняване, почивка или автомобили под наем, електронни билети за круиз и електронни фактури.


Екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти се грижи да получите най - доброто предложение за туристическа услуга, на най - преференциална цена, за най - кратък период от време, при най - изгодни условия, за вашето бизнес пътуване или ваканция !

 

Контакти

ТРИП АДВАЙЗ ЕООД

Град София, Община Столична, ул. Шандор Петьофи 1
Телефон: 029533672
GSM: 0888362612, 0884660690
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Столична

Венатур ЕООД

Венатур ЕООД, София

Венатур ЕООД е лицензиран Туроператор със седалище град София. Агенцията се занимава с туроператорска дейност и ловен туризъм. Ловният туризъм e ос

Актив Травел ЕООД

Актив Травел ЕООД, София

Актив Травел ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент със седалище град София. Развива дейност в областта на туризма. Утвърдила и наложила се, като лидер в туристическия бранш

Алма Холидейз ООД

Алма Холидейз ООД, София

Алма Холидейз ООД развива своята дейност в областта на туризма. Занимава се с посрещане и обслужване на чуждестранни туристи в Република България, организацията и продажбата на допълнителни екс

МАРА - ДИСО ЕООД

МАРА - ДИСО ЕООД, София

МАРА - ДИСО ЕООД е българска компания, развиваща дейността си в различни областти. Дружеството предлага различни услуги, едни от които свързани с организиранет

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД, София

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД е туристическа агенция със седалище град София, ул. Панайот Хитов 34, ет. 3, офис 2. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страна

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД, София

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД е бранч офис на Мели Турс Гърция, която оперира на туристическия пазар повече от двадесет години. МЕЛИ ТУРС - БГ е туристическа агенция регистриана през 2007 годна със се