Регистър на туризма

Спа хотел Танне, Град Банско - Спорт и СПА

spa hotel bansko

spa hotel bansko, spa hotel tanne, spa hotel tanne bansko, елегантен и уютен хотел в банско, комфортен и уютен хотел в банско, подходящ хотел за семеена почивка в банско, почивка и релакс в спа хотел в банско, предпочитан спа хотел в банско, предпочитан уютен и стилен хотел в банско, препоръчан спа хотел в банско, спа и почивка в уютен хотел в банско, спа хотел в национален стил банско, спа хотел с добри условия за почивка в банско, спа хотел с отлично обслужване в банско, спа хотел с ресторант механа в банско, спа хотел танне, спа хотел танне банско, стилен и комфортен хотел в банско, удобства и уют в спа хотел в банско, уютен и стилен спа хотел в банско, уютно място за почивка в банско

Спа хотел Танне
Спорт и СПА

Фитнесът на СПА Хотел Танне e оборудван с професионални уреди с марката PRECOR и предлага приятна обстановка с огледала и аудио озвучаване.

Уредите са оборудвани с компютърни системи, които отчитат времетраенето на заниманието, пулса, изразходените калории и всеки клиент може сам да избере нивото на натоварване в зависимост от здравословното си състояние, възраст, тегло и целите, които си поставя.

 

Закрит басейн с размери 9 на 5 метра и дълбочина от 1.40 до 1.80 метра, с минерална вода с температура от 33 градуса, което го прави най-топлия басейн в Банско. Около басейна има шезлонги за отмора. През лятото те са разположени на английския двор в близост до басейна за слънчеви бани.

 

Атракционен басейн с размери 6 на 3 метра и дълбочина 0.90 м. и температурат на водата 38 градуса, с 2 хидромасажни легла, хидрооръдие и джакузи, които създават условия за пълен Релакс и Отмора.

 

Руска баня с температура около 80 градуса. За разлика от финландската сауна, руската баня не е толкова гореща, тъй като е прието да се излива повече вода върху парните камъни, отколкото във сауната. Поради това помещението на банята е с по-голямо съдържание на водни пари.


СПА Центърът разполага с голяма Парна баня с температура около 40 градуса, превъзходно средство за възстановяване на силите, очистване на организма от шлаки, закаляване и намаляване на теглото. При такава баня се подобрява снабдяването на тъканите с кислород, което влияе благоприятно на мускулния тонус и придава еластичност на кожата. Горещата пара засилва кръвообращението, стимулира работата на сърцето и белите дробове, подобрява обмяната на веществата и качествения състав на кръвта (повишава се количеството на хемоглобина, еритроцитите, левкоцитите), активизира дейността на жлезите с вътрешна секреция, успокоява болката.


Стая за Релакс с отопляеми легла, цветните пана и приятна музика допълват усещането, че си попаднал в Рая.

 

Финландската сауна побира между 5 и 12 човека. Престоят не е ограничен по време и е в зависимост от желанието на клиента за релаксация, тонизиране и ободряване.

 

Нискотемпературна билкова сауна с температура около 60 градуса и билкови аромати.

 

Солната стая с мъгла е най-модерната процедура за СПА и УЕЛНЕС центровете. Чрез модерна технология (халогенератор) в солната стая се създава терапевтичен микроклимат, близък до този в солните пещери, боровите гори и морския бряг. Изградена е изцяло от покрити със сол стени.


Леденият кът е модерен начин за охлаждане на тялото след топлинни процедури. Генерира се лед непрекъснато необходим за охлаждането.
След престоят в сауна, парна баня или други топлинни процедури задължително трябва да се завърши с охлаждане на тялото, защото без това ефекта от топлинната процедура рязко спада.

 

Свободно време

 

СПА хотел Танне е перфектният избор за Вашата ваканция. Предоставя добри условия за забавления, отдих и почивка сред красивата природа на Пирин.

 

Предлага богато разнообразие от дейности за Вашето свободно време:

 

  • Тенис на маса

 

  • Игрална зала

 

  • Велосипеди

 

  • Рафтинг

 

  • Планински преходи

 

  • Маршрути

 

  • Ски

 

 

Контакти

СПА хотел Танне

Град Банско, Община Банско, ул. Георги Настев 7
Телефон: 074986447
GSM: 0879559111, 0884773347, 0895512113
Интернет сайт: hotel-tanne.com

Галерия

Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне
Спа хотел Танне

Още Туризъм в Град Банско

Хотел ЕЛЕГАНТ ЛУКС

Хотел ЕЛЕГАНТ ЛУКС, Банско

Красивият български град Банско е разположен в Югозападния регион на страната. Той е предпочитана дестинация за селски и еко туризъм, спа и балнео почивка, а разбира се е и чудесен избор за любителите

Хотел Грами

Хотел Грами, Банско

Хотел Грами, Банско е разположен в сърцето на Пирин планина в красивата местност Грамадето и е достоен конкурент на множество първокласни хотели по света. Намира се в непосредствена близост до началн

Гранд Хотел Банско

Гранд Хотел Банско, Банско

Гранд Хотел Банско е 4-звезден СПА хотел с 5-звездна функционалност и обстановка, разположен в центъра на курорта Банско. Сградата на хотела впечатлява с модерния стил и светлини. Банско целогод

Регистър на туризма

Шопова къща, Банско

Шоповата къща е стара банска къща строена през 1930 година, a през 2007 e основно ремонтирана. Намира се в съседство с параклис Св.Св.Петър и Павел и бар BaseCamp на главната улица Цар Симеон, 87 Къща

Клуб - Хотел Мартин

Клуб - Хотел Мартин, Банско

Клуб - Хотел Мартин, Банско е перфектният избор за Вашата ваканция. Предпочитан за зимна и лятна почивка, сред красивата природа на Пирин планина и отличните ски писти. Намира се на тиха уличка близо