Регистър на туризма

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА, Село Старозагорски бани - СПА

Галерия

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА

СПА центърът се намира в живописен и екологично чист район, разположен на южния склон на Сърнена гора, на 12 км от град Стара Загора.

 

Предлага многобройни терапии за лице и тяло, провеждани в идеална обстановка за релаксация.


За комфорта на гостите се грижат физиотерапевти, рехабилитатори, кинези терапевти, козметици, администратори, спасители и други.


Спа и уелнес сектора на Спа хотел Калиста е мястото, където ще се ревитализира Вашето тяло, да изхвърлите токсините, да освежите и хидратирате кожата си, да подобрите своето кръвообръщение и метаболизъм.

 

Уникалният СПА и Уелнес център на хотела е разположен на площ от 6000 квадратни метра и разполага с модерно съвременно техническо оборудване.


Специфичните природни фактори допринасят за ползотворната ви почивка - чист въздух богат на озон, свеж полъх от планината, минерална вода с лечебни свойства за вътрешно и външно приложение.

 

Разхождайки се около атрактивната водна каскада, намираща се в атриума на СПА центъра, ще се насладите на приятна гледка - пирамидалния стъклен таван дава възможност за пряк достъп на галещи слънчеви лъчи или на нежно падащи снежинки според сезона.

 

Фреш барът, вътрешения басейн и релакс зоната, предоставят уникален комфорт за Вашата пълноценна почивка.

 

Контакти

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА

Телефон: 041112980
GSM: 0884448289
Факс: 041112990
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Стара Загора

Дари Тур

Дари Тур, Стара Загора

Дари Тур е туристическа агенция със седалище град Стара Загора, бул. Руски № 32, на 5 м. под главната улица - бул. Симеон Велики, срещу магазин Фиери. Лицензиран български туроперат

ХОТЕЛ ВЕРЕЯ

ХОТЕЛ ВЕРЕЯ, Стара Загора

ЧЕТИРИЗВЕЗДНИЯТ ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ВЕРЕЯ се намира в центъра на град Стара Загора, точно до Общината, Съдебната палата, Драматичния театър и градския парк и е един от символите на града. Пре