Регистър на туризма

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА, Село Старозагорски бани - СПА

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА

СПА центърът се намира в живописен и екологично чист район, разположен на южния склон на Сърнена гора, на 12 км от град Стара Загора.

 

Предлага многобройни терапии за лице и тяло, провеждани в идеална обстановка за релаксация.


За комфорта на гостите се грижат физиотерапевти, рехабилитатори, кинези терапевти, козметици, администратори, спасители и други.


Спа и уелнес сектора на Спа хотел Калиста е мястото, където ще се ревитализира Вашето тяло, да изхвърлите токсините, да освежите и хидратирате кожата си, да подобрите своето кръвообръщение и метаболизъм.

 

Уникалният СПА и Уелнес център на хотела е разположен на площ от 6000 квадратни метра и разполага с модерно съвременно техническо оборудване.


Специфичните природни фактори допринасят за ползотворната ви почивка - чист въздух богат на озон, свеж полъх от планината, минерална вода с лечебни свойства за вътрешно и външно приложение.

 

Разхождайки се около атрактивната водна каскада, намираща се в атриума на СПА центъра, ще се насладите на приятна гледка - пирамидалния стъклен таван дава възможност за пряк достъп на галещи слънчеви лъчи или на нежно падащи снежинки според сезона.

 

Фреш барът, вътрешения басейн и релакс зоната, предоставят уникален комфорт за Вашата пълноценна почивка.

 

Контакти

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА

Телефон: 041112980
GSM: 0884448289
Факс: 041112990
Интернет сайт: www.spahotelcalista.com

Галерия

СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА
СПА КОМПЛЕКС КАЛИСТА

Още Туризъм в Община Стара Загора

Семеен хотел Калина

Семеен хотел Калина, Стара Загора

Семеен хотел Калина е стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения, известен с атрактивните си цени за нощувка и добри условия за настаняване. С удобното си разположение на тихо

Дари Тур

Дари Тур, Стара Загора

Дари Тур е лицензирана и утвърдена туристическа компания със седалище град Стара Загора, бул. Руски № 32, на 5 м. под главната улица - бул. Симеон Велики, срещу магазин Фиери. Туроп

Хотел Тангра

Хотел Тангра, Стара Загора

Хотелски комплекс Тангра е разположен в централната градска част на гр.Стара Загора. Предлага целогодишно перфектно обслужване. Категория лукс - три звезди. Изключително удоволствие за нас е &nb