Регистър на туризма

Семеен хотел ДИАНИ, Град Костенец

комфортен и уютен семеен хотел в костенец

комфортен и уютен семеен хотел в костенец, комфортен и уютен семеен хотел костенец, перфектният избор на хотел в костенец, правилният избор на хотел в костенец, предпочитан семеен хотел в костенец, предпочитан хотел диани костенец, предпочитано място за отдих в костенец, препоръчан семеен хотел в костенец, препоръчано място за отдих в костенец, семеен хотел диани, семеен хотел диани костенец, семеен хотел диани правилният избор, семеен хотел с ресторант в костенец, стилен семеен хотел в костенец, хотел диани вашият туристически партньор, хотел диани костенец, хотел с ресторант в костенец

Семеен хотел ДИАНИ
Информация

Семеен хотел ДИАНИ

 

Семеен хотел ДИАНИ е разположен в полите на Рила Планина, в китното градче Костенец. Намира се в централната част на града, близо до Общината.

 

Районът е предпочитан заради здравословения климат и красивата природа, предлага прекрасни условия за планински туризъм. Курортът Боровец е на само на двадесет километра от града.

 

Семеен хотел ДИАНИ очарова със своята непринудена и романтична атмосфера, осигурява комфорт и уютни мигове, спокойствие сред красивата природа.

 

Предлага настаняване в шест комфортни стаи - две спални и четири стаи с по две легла, стилно и функционално обзаведени, удовлетворявайки различните предпочитания на гостите.

 

Всяка стая разполага със санитарен възел, телeвизор, кабелна телевизия, телефон и интернет. Цената за един човек е 30 лв., а за двама - 40 лв. Отнася и за двата вида стаи.

 

За удобство на посетителите, семеен хотел ДИАНИ разполага с ресторант с 43 места и лятна градина с 40 места, където любителите на вкусната храна, могат да се насладят на традиционни български специалитети, богат асортимент от салати и готвени ястия, голямо разнообразие от селектирани вина и ракии.


Семеен хотел ДИАНИ е удачен избор за бизнес, отдих и туризъм, подходящ за пълноценна почивка в град Костенец.

 

На разположение на гостите на хотела е безплатен паркинг.

 

Семеен хотел ДИАНИ предлага на своите гости денонощен комфорт, съчетан с професионално обслужване.

 

Заповядайте, в семеен хотел ДИАНИ Ви очакват, за да Ви предложат своето гостоприемство!

 

 

Контакти

Хотел Боруна

Град Костенец, Община Костенец, ул. Одеса 51
Телефон: 071423276
GSM: 0886896145, 0886738741

Галерия

Семеен хотел ДИАНИ
Семеен хотел ДИАНИ
Семеен хотел ДИАНИ
Семеен хотел ДИАНИ
Семеен хотел ДИАНИ
Семеен хотел ДИАНИ
Семеен хотел ДИАНИ
Семеен хотел ДИАНИ
Семеен хотел ДИАНИ

Още Туризъм в Община Костенец

Регистър на туризма

Семеен хотел Невен, Костенец

Семеен хотел Невен, Костенец разполага с леглова база от 20 места.Хотелът се намира в известният с минералните си извори курорт Момин проход в подножието на Средна гора, на 50 км. от София. В неп