Регистър на туризма

ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД, Град Бургас

ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД
Информация

ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД

ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Генерал Скобелев 10, офис 11.

 

Развива своята дейност в областта на туризма. Лицензиран туроператор и туристически агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. Претижава лиценз за туроператор № 04731 от 28.01.2005 година.

 

ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД успешно работи на туристическите пазари в Русия, Украйна, Молдова и Румъния от 1998 година.

 

Туристическа агенция наложила и утвърдила се и на българския туристически пазар. Предлага разнообразие от туристически услуги, задоволяващ широк кръг от интереси - самолетни и автобусни екскурзии, различни дестинации, почивки и ваканции, включващи шопинг турове и посещение на забележителности.

 

Специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти. Предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света. Организира настаняване в хотели в чужбина и България.

 

ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД е туроператор с богат опит в областта на туризма. Личното отношение и високото качество на предлаганите услуги са в основата на успеха на туристическата агенция.

 

Организира екскурзии до близки и далечни дестинации, любопитни обиколни маршрути до познати и непознати страни, круизи и алтернативни програми.

 

ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД предлага настаняване на туристи /семейна почивка/ в хотели по българското черноморие.

 

Благодарение на своя опит и контактите с редица международни туроператори, агенцията преддлага на своите клиенти туристически услуги на атрактивни и конкурентни цени.

 

Разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит, предлагащи разнообрани туристически услуги, задоволяващи и най - взискателните клиенти.

 

Разнообразието на туристически услуги се основава на сътрудничество с хотели и превозвачи от всички региони на България и директен контакт с тях, позволява предлагането на конкурентни цени в най - добрите курорти в България.

 

Предлаганите комплексни услуги - настаняване, храна, транспорт, разглеждане на забележителности и развлекателни програми оставят у туристите незабравимо преживяване от една чудесна почивка.

 

С течение на годините, все повече и повече туристи предпочели услугите на ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД се връщат отново, посещавайки едни от най - добрите курорти в България !

 

УСЛУГИ

ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД предлага :

 

 • Екскурзии и ваканции
 • Хотелски резервации
 • Уикенд Програми
 • Летни и зимни почивки
 • Екзотични дестинации
 • Круизни дестинации
 • Пътувания по поръчка
 • Консултации за пътуване
 • Самолетни билети
 • СПА и Балнеолечение
 • Детски и младежки лагери
 • Детски фестивали

 

Контакти

ПРЕСТИЖ ИНТЕР ТУР ООД

Град Бургас, Община Бургас, ул. Генерал Скобелев 10, офис 11
Телефон: 056885592, 056846684
GSM: 0888630063
Факс: 056846606
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Град Бургас

Хотел Лагуна

Хотел Лагуна, Бургас

Хотел Лагуна се намира в кв. Крайморие на град Бургас, ул. Христо Арнаудов 96. Уютно и любимо място за почивка и отмора, съчетаващо изискана атмосфера и обслужване на високо ниво.  

Къща за гости Астра

Къща за гости Астра, Бургас

Семеен хотел Астра, Крайморие разполага с леглова база от 5 места. Предлагат се 2 двойни, 7 двойни стаи с възможност за допълнително легло, 1 тройна и една стая с 4 легла. За гостите има отделен вход

Хотел България

Хотел България, Бургас

Четиризвездният Хотел България се намира в централната част на един от най - известните и предпочитани черноморски курорти Бъргас. Стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения. &nb

ЗИТА ТРАВЕЛ ООД

ЗИТА ТРАВЕЛ ООД, Бургас

ЗИТА ТРАВЕЛ ООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Лермонтов 30. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. &n

Регистър на туризма

ЕЛИМАР ТРАВЕЛ ООД, Бургас

ЕЛИМАР ТРАВЕЛ ООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Любен Каравелов 26, ет. 1. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужб

СЕНИМАТ ЕООД

СЕНИМАТ ЕООД, Бургас

СЕНИМАТ ЕООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Цар Симеон I № 54. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. &n

ТРАВЕЛ БУРГАС ЕООД

ТРАВЕЛ БУРГАС ЕООД, Бургас

ТРАВЕЛ БУРГАС ЕООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Алеко Богориди 18. Развива своята дейност в областта на туризма. Лицензиран български туроператор и агент, о

Регистър на туризма

ТЕМА ЕООД, Бургас

ТЕМА ЕООД е туристическа агенция със седалище град Бургас ул. Одрин 2, ет. 3. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина.