Регистър на туризма

ПЕОНИА РУБРА ЕООД, Град Бургас

ПЕОНИА РУБРА ЕООД
Информация

ПЕОНИА РУБРА ЕООД

ПЕОНИА РУБРА ЕООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Булаир № 9.

 

Създадена от професионалисти с богат международен и дългогодишен опит в туроператорската дейност, хотелския бизнес и развитието на дестинации и цялостното управление на проекти.

 

Туристическата фирма обединява усилията на експерти, специализирани в подготовката и управлението на инвестиции и бизнес инициативив туристическия бизнес.

 

Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. Притежава Удостоверение за регистрация № РК-01-6298/16.01.09 година. Член на Бургаската Регионална Туристическа Камара.

 

ПЕОНИА РУБРА ЕООД е бързо развиваща се фирма с нарастващ авторитет в предоставянето на комплексни туристически услуги.

 

Ключът към бързия успех на туристическата агенция е съчетаването на европейски стандарти за професионализъм с максимална прецизност и грижа за клиентите.

 

ПЕОНИА РУБРА ЕООД предлага на своите клиенти най - подходящите туристически пакети и оферти, като и професионална подкрепа за организиране и осъществявяне на различни пътувания и мероприятия.

 

Дейността на туристическата агенция е с индивидуална насоченост към всеки клиент, имаща за цел да предостави най - оптималните варианти за пътуване, туризъм, почивка и фирмени събития.

 

ПЕОНИА РУБРА ЕООД разполага с екип от високо квалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит, чиито професионални ангажименти са свързани с подготовката, координацията и изпълнението на пълен пакет туристически услуги, проекти и инвестиции в туристическия сектор.


ПЕОНИА РУБРА ЕООД се стреми да предоставя комплексна експертна помощ на своите клиенти за постигне на пълноценни почивка, бизнес пътувания и мероприятия.

 

В своята работата се ръководи и спазва от следните основни принципи :

 

 • Открита и ясна комуникация
 • Взаимно доверие и лоялност
 • Етично поведение и равнопоставеност
 • Професионализъм и качество
 • Партньорство и коректност

 

УСЛУГИ

ПЕОНИА РУБРА ЕООД предлага :


Целогодишни възможности за индивидуални и групови пътувания - екскурзии и ваканции по най - атрактивните вътрешни и международни дестинации, плажни и ски ваканции, краткотрайни програми, автобусни пътувания, културно - познавателен и хоби туризъм, SPA и балнеология, екологични и планински турове, организирани посещения на интересни спортни срещи, на развлекателни програми и прояви.


Фирмени и наградни пътувания - за максимално стимулиране на положителните резултати и постиженията в бизнеса, за създаване и утвърждаване на нова фирмена култура и професионална лоялност.


Хотелски резервации за целия свят - с лиценз за агентски продажби на водещите международни хотелски резервационни вериги Amadeus, Hotelbeds, и други. Възможност за настаняване в различни видове хотели според предпочитанията на клиента - категория, локация, ценови равнища.


Продажба на самолетни билети за цял свят - по редовни линии, за чартърни полети, както и за нискобюджетните авиационни оператори (low cost carriers) като SkyEurope Airlines, Wizz Air, easyJET, Air Berlin, MyAir, GermanWings и други.


Организиране на конференции и семинари.


Всички необходими застраховки за вашето пътуване.

 

ИВЕНТ МЕНИДЖМЪНТ И КОНСУЛТИРАНЕ НА ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА

 

 • Идентифициране на най - подходящите мероприятия.
 • Запознаване с наличните възможности за реализиране на идеите.
 • Запознаване с изискванията за клиентите и управление на мероприятието.
 • Разработване на проектни предложения в съответствие с конкретните нужди и идеи.

 

 • Пълна проверка и контрол на съответствието на мероприятието с изискванията на клиента.
 • Осигуряване на подходящи технически специалисти за осъществяването на мероприятието.
 • Осигуряване подходящи доставчици за кетъринг и техника за конгресни събития.
 • Своевременна реакция при промени в програмите и условията за осъществяването им по желание на клиента.

 

УПРАВЛЕНИЕ НА МЕРОПРИЯТИЕТО И ДЕФИНИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ

 

 • Подготовката на мероприятието и провеждането на процедурите за избор на доставчици и подизпълнители.
 • Анализ и отчитане на направените разходи по събитието.
 • Изготвяне на междинните и окончателни отчети.
 • Осигуряване спазването на процедурите по протокола.
 • Оценка на наличния капацитет и преценяване на необходимостта от допълнителни знания и умения, които ще позволят реализацията и успешното управление на мероприятието вътре в организациите.
 • Окончателен доклад и анализ за резултатите от мероприятието.

 

Контакти

ПЕОНИА РУБРА ЕООД

Град Бургас, Община Бургас, ул. Булаир 9
Телефон: 056840864
GSM: 0889660103
Факс: 056840864
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Бургас

Хотел Лагуна

Хотел Лагуна, Бургас

Хотел Лагуна се намира в кв. Крайморие на град Бургас, ул. Христо Арнаудов 96. Уютно и любимо място за почивка и отмора, съчетаващо изискана атмосфера и обслужване на високо ниво.  

Къща за гости Астра

Къща за гости Астра, Бургас

Семеен хотел Астра, Крайморие разполага с леглова база от 5 места. Предлагат се 2 двойни, 7 двойни стаи с възможност за допълнително легло, 1 тройна и една стая с 4 легла. За гостите има отделен вход

Хотел България

Хотел България, Бургас

Четиризвездният Хотел България се намира в централната част на един от най - известните и предпочитани черноморски курорти Бъргас. Стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения. &nb

ЗИТА ТРАВЕЛ ООД

ЗИТА ТРАВЕЛ ООД, Бургас

ЗИТА ТРАВЕЛ ООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Лермонтов 30. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. &n

Регистър на туризма

ЕЛИМАР ТРАВЕЛ ООД, Бургас

ЕЛИМАР ТРАВЕЛ ООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Любен Каравелов 26, ет. 1. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужб

СЕНИМАТ ЕООД

СЕНИМАТ ЕООД, Бургас

СЕНИМАТ ЕООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Цар Симеон I № 54. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. &n

ТРАВЕЛ БУРГАС ЕООД

ТРАВЕЛ БУРГАС ЕООД, Бургас

ТРАВЕЛ БУРГАС ЕООД е туристическа агенция със седалище град Бургас, ул. Алеко Богориди 18. Развива своята дейност в областта на туризма. Лицензиран български туроператор и агент, о

Регистър на туризма

ТЕМА ЕООД, Бургас

ТЕМА ЕООД е туристическа агенция със седалище град Бургас ул. Одрин 2, ет. 3. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина.