Регистър на туризма

Музенидис Травъл България ЕООД, Град София

mouzenidis travel bulgaria

mouzenidis travel bulgaria, агенция за плажна почивка сoфия, лидер в организацията на турове в гърция, музенидис травъл българия еоод, музенидис травъл софия, организация на приключенски пътувания, организация на първокласен отдих в гърция, организация на сватбени пътешествия , организиран летен детски отдих , разнообразен спектър от туристически услуги, разнообразни варианти за бизнес туризъм , разнообразни варианти за почивка , разнообразни варианти за почивка в българия, разнообразни варианти за почивка по света

Галерия

Музенидис Травъл България ЕООД
Музенидис Травъл България ЕООД
Музенидис Травъл България ЕООД

Музенидис Травъл България ЕООД
Информация

Музенидис Травъл България

Музенидис Травъл България

Музенидис Травъл България е туристическа агенция със седалище град София, ул. Одрин № 71-75, ет. 2, ап. 7.

 

Лицензиран туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина.

 

Търистическата агенция се стреми да предложи висококачествено и ефективно обслужване на своите клиенти, да отговори на очакванията и нуждите им за приятно и комфортно прекарване на екскурзии, ваканции, празници, сватбени пътешествия, приключенски пътувания, посещения на културни и бизнес събития и да оставим у вас незабравими спомени за прекараната ваканция или екскурзия.

 

Музенидис Травъл България е официален представител на гръцката компания MOUZENIDIS TRAVEL, основана през 1995 година /член на IATA / и управляваща компания в големия гръцки холдинг MOUZENIDIS GROUP.

 

Безусловен лидер в организацията на турове в Гърция, доказателство за което са над осемнадесетгодишната успешна работа на туристическия пазар, развитата мрежа от клонове и представителства, и изключително широкият избор от услуги.

 

Музенидис Травъл е туроператор, който има заслужено висока репутация както сред клиентите, така и сред партньорите в страните на Европа, Русия и ОНД.

 

Работи на туристическия пазар от 1995 година. Главният офис на компанията е разположен в Гърция, в град Солун. На територията на Гърция работят общо четиринадесет офиса във всички курорти - Солун, Атина, п-в Халкидики, Пиерия, Кастория, о-в Крит, о-в Корфу, о-в Родос, о-в Тасос, о-в Закинтос и п-в Пелопонес.

 

За деветнадесет години опит в областта на туризма, разширява клоновата мрежа и разполага с регионални офиси в петдесет града в Русия, в девет града в Украйна, в два града в Беларус, в Казахстан, Молдова, Сърбия, Латвия и Румъния.

 

Разполага с екип от първокласни специалисти - мениджъри, гидове, екскурзоводи и шофьори.


За координацията на работата на всички структурни звена допринася най - новото техническо и програмно осигуряване, което се разработва и подържа от високотехнологичните отдели за информационни технологии в Солун и Москва.

 

УСЛУГИ

 

Музенидис Травъл прелага разнообразен спектър от услуги, включващи плажна или екскурзионна почивка в хотели от две до пет звезди, тематични турове и специални мероприятия в Гърция, групови и индивидуални екскурзионни програми, корпоративни пътувания и бизнес семинари, VIP турове, летен детски отдих, лечебно - оздравителен туризъм, поклоннически турове, морски круизи, новогодишни и ваканционни програми, ски почивки. Притежава лиценз - РК-01-7193.

 

Музенидис Травъл е член на IATA - международна неправителствена организация за въздушен транспорт, чиято дейност е свързана с консолидацията на редовните и чартърни полети в целия свят. Официален представител на водещите световни авиокомпании в Русия. Разполага със собствени VIP зали в летищата в Солун и на о-в Крит.


Музенидис Травъл има стабилни позиции в хотелския бизнес на територията на цяла Гърция. Фирмата разполага с квота за места и ексклузивно право за настаняване на своите гости в най - добрите хотели от всички категории. Гарантира безупречната репутация на предлаганите хотели и апартаменти.


Музенидис Травъл е компанията, за която няма нищо невъзможно при организацията на първокласен отдих в Гърция. Разполага със собствен автомобилен парк с леки автомобили от представителен клас, туристически автобуси, миниванове, яхти, хеликоптери, самолети и други.


Автобусният парк на компанията е един от най-добрите в Гърция. Музенидис Травъл България разполага със собствен транспорт за организация на всякакви пътувания - от групови екскурзи и с двуетажни автобуси до индивидуални пътувания с VIP - минибусове и автомобили от представителен клас, което позволява организирането на огромно количество турове и екскурзионни пътувания до всяко кътче на страната.

 

Собственият автобусен парк на Музенидис Травъл включва над сто съвременни автобуса от клас А от марките Mercedes, Setra и Fiat с капацитет от 6 до 83 седящи места. Комфортните автобуси на компанията са оборудвани с климатици и телевизионни системи, разполагат със сателитна навигационна система, свързана с диспечерския център на компанията, разположен на п-ов Халкидики. Във всички автобуси, с над 36 седящи места, и във VIP микробусите се предлага безплатен WI-FI, за да се превърне пътуването в приятна почивка.

 

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ гарантира на своите клиенти висококачествено обслужване и предоставя широка гама от услуги, разнообразни варианти за почивка или бизнес туризъм.

 

Контакти

Музенидис Травъл България ЕООД

Град София, Община Столична, ул. Цариброд 7
Телефон: 028522222
GSM: 0878100994, 0897707590
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Столична

Хотел Ротасар

Хотел Ротасар, София

РОTАСАР е уютен двузвезден хотел, намиращ се в тихия и приятен квартал Гео Милев. Известен е със своето удобно местоположение - само на 880м от Арена Армеец, на 2,2 км от центъра и 8 км от лети

Хотел МЕГ - ЛОЗЕНЕЦ

Хотел МЕГ - ЛОЗЕНЕЦ, София

Тризвездният хотел Мег - Лозенец е със едалище град София. Разположен в централната част на града, само на петнадесет минути път с кола до летище София. Предлага настаняване в шестнадесет напълн

ХОТЕЛ НИКИ

ХОТЕЛ НИКИ, София

Хотел НИКИ е стилен бизнес хотел, разположен в централната част на София, в близост до всички важни финансови, административни и търговски учреждения в столицата. Разположен в тиха пресечка

Хотел ЕНИ

Хотел ЕНИ, София

Хотел Ени се намира в центъра на София. Разполага с 9 двойни стаи, от които 6 със самостоятелни санитарни възли. Три единични и две двойни стаи с етажни санитарни възли. Всички стаи са със кабелна те

Хотел ТРИАДА

Хотел ТРИАДА, София

Триада е красив, четиризвезден хотел, един от най - предпочитаните хотели в град София.Намира се близо до центъра, в престижния квартал Гео Милев, срещу зала Фестивална и спортен комплекс Академик и

Хостел Информа

Хостел Информа, София

Хостел Информа се намира в Студентски град, ул. Проф. Г. Брадистилов №22а ( до Спортния комплекс на Технически Университет и Минно-геоложки Университет). Хостел Информа е с добро местоположен