Регистър на туризма

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД, Град София

агенция за плажна почивка сoфия

агенция за плажна почивка сoфия, лидер в организацията на турове в гърция, музенидис травъл българия еоод, музенидис травъл софия, организация на приключенски пътувания, организация на първокласен отдих в гърция, организация на сватбени пътешествия , организиран летен детски отдих , разнообразен спектър от туристически услуги, разнообразни варианти за бизнес туризъм , разнообразни варианти за почивка , разнообразни варианти за почивка в българия, разнообразни варианти за почивка по света

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Информация

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ БЪЛГАРИЯ е туристическа агенция със седалище град София, бул. Александър Стамболийски 61.

 

Лицензиран туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина.

 

Търистическата агенция се стреми да предложи висококачествено и ефективно обслужване на своите клиенти, да отговори на очакванията и нуждите им за приятно и комфортно прекарване на екскурзии, ваканции, празници, сватбени пътешествия, приключенски пътувания, посещения на културни и бизнес събития и да оставим у вас незабравими спомени за прекараната ваканция или екскурзия.

 

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ БЪЛГАРИЯ е официален представител на гръцката компания MOUZENIDIS TRAVEL, основана през 1995 година /член на IATA / и управляваща компания в големия гръцки холдинг MOUZENIDIS GROUP.

 

Безусловен лидер в организацията на турове в Гърция, доказателство за което са над осемнадесетгодишната успешна работа на туристическия пазар, развитата мрежа от клонове и представителства, и изключително широкият избор от услуги.

 

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ е туроператор, който има заслужено висока репутация както сред клиентите, така и сред партньорите в страните на Европа, Русия и ОНД.

 

Работи на туристическия пазар от 1995 година. Главният офис на компанията е разположен в Гърция, в град Солун. На територията на Гърция работят общо четиринадесет офиса във всички курорти - Солун, Атина, п-в Халкидики, Пиерия, Кастория, о-в Крит, о-в Корфу, о-в Родос, о-в Тасос, о-в Закинтос и п-в Пелопонес.

 

За деветнадесет години опит в областта на туризма, разширява клоновата мрежа и разполага с регионални офиси в петдесет града в Русия, в девет града в Украйна, в два града в Беларус, в Казахстан, Молдова, Сърбия, Латвия и Румъния.

 

Разполага с екип от първокласни специалисти - мениджъри, гидове, екскурзоводи и шофьори.


За координацията на работата на всички структурни звена допринася най - новото техническо и програмно осигуряване, което се разработва и подържа от високотехнологичните отдели за информационни технологии в Солун и Москва.

 

УСЛУГИ

 

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ прелага разнообразен спектър от услуги, включващи плажна или екскурзионна почивка в хотели от две до пет звезди, тематични турове и специални мероприятия в Гърция, групови и индивидуални екскурзионни програми, корпоративни пътувания и бизнес семинари, VIP турове, летен детски отдих, лечебно - оздравителен туризъм, поклоннически турове, морски круизи, новогодишни и ваканционни програми, ски почивки. Притежава лиценз - РК-01-7193.


МУЗЕНИДИС ТРАВЕЛ е член на IATA - международна неправителствена организация за въздушен транспорт, чиято дейност е свързана с консолидацията на редовните и чартърни полети в целия свят. Официален представител на водещите световни авиокомпании в Русия. Разполага със собствени VIP зали в летищата в Солун и на о-в Крит.


МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ има стабилни позиции в хотелския бизнес на територията на цяла Гърция. Фирмата разполага с квота за места и ексклузивно право за настаняване на своите гости в най - добрите хотели от всички категории. Гарантира безупречната репутация на предлаганите хотели и апартаменти.


Музенидис Травъл е компанията, за която няма нищо невъзможно при организацията на първокласен отдих в Гърция. Разполага със собствен автомобилен парк с леки автомобили от представителен клас, туристически автобуси, миниванове, яхти, хеликоптери, самолети и други.


Автобусният парк на компанията е един от най-добрите в Гърция. МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ разполага със собствен транспорт за организация на всякакви пътувания - от групови екскурзи и с двуетажни автобуси до индивидуални пътувания с VIP - минибусове и автомобили от представителен клас, което позволява организирането на огромно количество турове и екскурзионни пътувания до всяко кътче на страната.

 

Собственият автобусен парк на МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ включва над сто съвременни автобуса от клас А от марките Mercedes, Setra и Fiat с капацитет от 6 до 83 седящи места. Комфортните автобуси на компанията са оборудвани с климатици и телевизионни системи, разполагат със сателитна навигационна система, свързана с диспечерския център на компанията, разположен на п-ов Халкидики. Във всички автобуси, с над 36 седящи места, и във VIP микробусите се предлага безплатен WI-FI, за да се превърне пътуването в приятна почивка.

 

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ гарантира на своите клиенти висококачествено обслужване и предоставя широка гама от услуги, разнообразни варианти за почивка или бизнес туризъм.

 

Контакти

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Град София, Община Столична, бул. Александър Стамболийски 61
Телефон: 028522222
GSM: 0878100994, 0897707590
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Град София

АЛМА ХОЛИДЕЙЗ ООД

АЛМА ХОЛИДЕЙЗ ООД, София

АЛМА ХОЛИДЕЙЗ ООД развива своята дейност в областта на туризма. Занимава се с посрещане и обслужване на чуждестранни туристи в Република България, организацията и продажбата на допълнителни екс

МЕГИ ТРАВЕЛ ООД

МЕГИ ТРАВЕЛ ООД, София

МЕГИ ТРАВЕЛ ООД е туристическа агенция със седалище град София, ж.к. Бели Брези, ул. Нишава 43. Развива дейност в областта на туризма. Туристически агент, организиращ хотелски резе

МАРА - ДИСО ЕООД

МАРА - ДИСО ЕООД, София

МАРА - ДИСО ЕООД е българска компания, развиваща дейността си в различни областти. Дружеството предлага различни услуги, едни от които свързани с организиранет

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД, София

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД е туристическа агенция със седалище град София, ул. Панайот Хитов 34, ет. 3, офис 2. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страна

ВЕНАТУР ЕООД

ВЕНАТУР ЕООД, София

ВЕНАТУР ЕООД е лицензиран Туроператор със седалище град София. Агенцията се занимава с туроператорска дейност и ловен туризъм. Ловният туризъм e ос

ЛАКМОС ТРАВЕЛ ЕООД

ЛАКМОС ТРАВЕЛ ЕООД, София

ЛАКМОС ТРАВЕЛ ЕООД е туристическа агенция със седалище град София, бул. Васил Левски 68, вх.1, ет.1, ап.1. Фирмата e турагент, представител на фериботни комп

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД, София

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД е бранч офис на Мели Турс Гърция, която оперира на туристическия пазар повече от двадесет години. МЕЛИ ТУРС - БГ е туристическа агенция регистриана през 2007 годна със се