Регистър на туризма

Музенидис Травъл България ЕООД, Град София

mouzenidis travel bulgaria

mouzenidis travel bulgaria, агенция за плажна почивка сoфия, лидер в организацията на турове в гърция, музенидис травъл българия еоод, музенидис травъл софия, организация на приключенски пътувания, организация на първокласен отдих в гърция, организация на сватбени пътешествия , организиран летен детски отдих , разнообразен спектър от туристически услуги, разнообразни варианти за бизнес туризъм , разнообразни варианти за почивка , разнообразни варианти за почивка в българия, разнообразни варианти за почивка по света

Музенидис Травъл България ЕООД
Информация

Музенидис Травъл България

Музенидис Травъл България

Музенидис Травъл България е туристическа агенция със седалище град София, ул. Одрин № 71-75, ет. 2, ап. 7.

 

Лицензиран туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина.

 

Търистическата агенция се стреми да предложи висококачествено и ефективно обслужване на своите клиенти, да отговори на очакванията и нуждите им за приятно и комфортно прекарване на екскурзии, ваканции, празници, сватбени пътешествия, приключенски пътувания, посещения на културни и бизнес събития и да оставим у вас незабравими спомени за прекараната ваканция или екскурзия.

 

Музенидис Травъл България е официален представител на гръцката компания MOUZENIDIS TRAVEL, основана през 1995 година /член на IATA / и управляваща компания в големия гръцки холдинг MOUZENIDIS GROUP.

 

Безусловен лидер в организацията на турове в Гърция, доказателство за което са над осемнадесетгодишната успешна работа на туристическия пазар, развитата мрежа от клонове и представителства, и изключително широкият избор от услуги.

 

Музенидис Травъл е туроператор, който има заслужено висока репутация както сред клиентите, така и сред партньорите в страните на Европа, Русия и ОНД.

 

Работи на туристическия пазар от 1995 година. Главният офис на компанията е разположен в Гърция, в град Солун. На територията на Гърция работят общо четиринадесет офиса във всички курорти - Солун, Атина, п-в Халкидики, Пиерия, Кастория, о-в Крит, о-в Корфу, о-в Родос, о-в Тасос, о-в Закинтос и п-в Пелопонес.

 

За деветнадесет години опит в областта на туризма, разширява клоновата мрежа и разполага с регионални офиси в петдесет града в Русия, в девет града в Украйна, в два града в Беларус, в Казахстан, Молдова, Сърбия, Латвия и Румъния.

 

Разполага с екип от първокласни специалисти - мениджъри, гидове, екскурзоводи и шофьори.


За координацията на работата на всички структурни звена допринася най - новото техническо и програмно осигуряване, което се разработва и подържа от високотехнологичните отдели за информационни технологии в Солун и Москва.

 

УСЛУГИ

 

Музенидис Травъл прелага разнообразен спектър от услуги, включващи плажна или екскурзионна почивка в хотели от две до пет звезди, тематични турове и специални мероприятия в Гърция, групови и индивидуални екскурзионни програми, корпоративни пътувания и бизнес семинари, VIP турове, летен детски отдих, лечебно - оздравителен туризъм, поклоннически турове, морски круизи, новогодишни и ваканционни програми, ски почивки. Притежава лиценз - РК-01-7193.

 

Музенидис Травъл е член на IATA - международна неправителствена организация за въздушен транспорт, чиято дейност е свързана с консолидацията на редовните и чартърни полети в целия свят. Официален представител на водещите световни авиокомпании в Русия. Разполага със собствени VIP зали в летищата в Солун и на о-в Крит.


Музенидис Травъл има стабилни позиции в хотелския бизнес на територията на цяла Гърция. Фирмата разполага с квота за места и ексклузивно право за настаняване на своите гости в най - добрите хотели от всички категории. Гарантира безупречната репутация на предлаганите хотели и апартаменти.


Музенидис Травъл е компанията, за която няма нищо невъзможно при организацията на първокласен отдих в Гърция. Разполага със собствен автомобилен парк с леки автомобили от представителен клас, туристически автобуси, миниванове, яхти, хеликоптери, самолети и други.


Автобусният парк на компанията е един от най-добрите в Гърция. Музенидис Травъл България разполага със собствен транспорт за организация на всякакви пътувания - от групови екскурзи и с двуетажни автобуси до индивидуални пътувания с VIP - минибусове и автомобили от представителен клас, което позволява организирането на огромно количество турове и екскурзионни пътувания до всяко кътче на страната.

 

Собственият автобусен парк на Музенидис Травъл включва над сто съвременни автобуса от клас А от марките Mercedes, Setra и Fiat с капацитет от 6 до 83 седящи места. Комфортните автобуси на компанията са оборудвани с климатици и телевизионни системи, разполагат със сателитна навигационна система, свързана с диспечерския център на компанията, разположен на п-ов Халкидики. Във всички автобуси, с над 36 седящи места, и във VIP микробусите се предлага безплатен WI-FI, за да се превърне пътуването в приятна почивка.

 

МУЗЕНИДИС ТРАВЪЛ гарантира на своите клиенти висококачествено обслужване и предоставя широка гама от услуги, разнообразни варианти за почивка или бизнес туризъм.

 

Контакти

Одисей

Град София, Община Столична, ул. Цариброд 7
Телефон: 028522222
GSM: 0878100994, 0897707590
Интернет сайт: www.mouzenidis.bg

Галерия

Музенидис Травъл България ЕООД
Музенидис Травъл България ЕООД
Музенидис Травъл България ЕООД

Още Туризъм в Община Столична

Хотел Ротасар

Хотел Ротасар, София

РОTАСАР е уютен двузвезден хотел, намиращ се в тихия и приятен квартал Гео Милев. Известен е със своето удобно местоположение - само на 880м от Арена Армеец, на 2,2 км от центъра и 8 км от лети

Хотел МЕГ - ЛОЗЕНЕЦ

Хотел МЕГ - ЛОЗЕНЕЦ, София

Тризвездният хотел Мег - Лозенец е със едалище град София. Разположен в централната част на града, само на петнадесет минути път с кола до летище София. Предлага настаняване в шестнадесет напълн

ХОТЕЛ НИКИ

ХОТЕЛ НИКИ, София

Хотел НИКИ е стилен бизнес хотел, разположен в централната част на София, в близост до всички важни финансови, административни и търговски учреждения в столицата. Разположен в тиха пресечка

Хотел ЕНИ

Хотел ЕНИ, София

Хотел Ени се намира в центъра на София. Разполага с 9 двойни стаи, от които 6 със самостоятелни санитарни възли. Три единични и две двойни стаи с етажни санитарни възли. Всички стаи са със кабелна те

Хотел ТРИАДА

Хотел ТРИАДА, София

Триада е красив, четиризвезден хотел, един от най - предпочитаните хотели в град София.Намира се близо до центъра, в престижния квартал Гео Милев, срещу зала Фестивална и спортен комплекс Академик и

Бек Райзен ЕООД

Бек Райзен ЕООД, София

Бек Райзен ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана туристическа компания със седалище град София. Лицензиран и утвърден туроператор с успешно присъства на българския пазар повече о