Регистър на туризма

МАРА - ДИСО ЕООД, Град София

мара дисо

мара дисо, мара дисо еоод, обучение за професия портиер пиколо, обучение по специалност бизнес услуги, посредничество за работа софия, цпо към мара дисо еоод, частна трудова борса

МАРА - ДИСО ЕООД
Информация

МАРА - ДИСО ЕООД

 частна трудова борса мара дисо 

 

 

МАРА - ДИСО ЕООД е българска компания, развиваща дейността си в различни областти. Дружеството  предлага различни услуги, едни от които свързани с организирането на екскурзии и почивки в страната и в чужбина, посредничество при наемане на служители. Фирмата предлага услуги в сферата на недвижимите имоти. МАРА - ДИСО ЕООД разполага с Център за професионално обучение. Компанията притежава необходимите Удостоверения за развиване на всяко направление от гореизброените. 

 

В ЦПО към МАРА - ДИСО ЕООД се организират и провеждат курсове за придобиване на професионална квалификация по част от професия. Курсистите, завършили успешно избраната програма, са с предимство при намирането на работа посредством дружеството. 

 

Частна трудова борса МАРА - ДИСО предлага услуги както за търсещите работа, така и за работодателите. 

 

 

МАРА - ДИСО осъществява туристическа дейност, предлагайки голямо разнообразие от индивидуални и групови туристически услуги, застраховки, хотелска резервация по целия свят, екскурзоводски услуги, превод и легализация на документи и други.

 

Фирмата е лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. Притежава Удостоверение за регистрация № 5747 от 05.08.2008 година, издадено от Държавна агенция по туризъм.

 

МАРА - ДИСО ЕООД предлга разнообразен спекър от туристически услуги, задоволяващ най - широк кръг от интереси - самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности.

 

Компанията предлага организирането на индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света. Агенцията ще организира Вашето настаняване в хотел в чужбина или в България.


Личното отношение и високото качество на предлаганите услуги са в основата на успеха на компанията.

 

Дружеството работи с екип, формиран от висококвалифицирани специалисти, отлични професионалисти, притежаващи богат опит в областта на туристическите услуги и обслужване. 

 

МАРА - ДИСО ЕООД поддържа партньорски отношения с рмеждународни туристически компании, което гарантира сигурност и разумни цени при организацията, предлагането и изпълнението на туристическите програми.

 

Екипът на МАРА - ДИСО ЕООД ще Ви предложи точно това, което искате, ще Ви разкаже за нови възможности, ще Ви помогне да се чувствате чудесно, осъществявайки Вашите планове за пътуване, почивка или ваканция.

 

УСЛУГИ

МАРА - ДИСО ЕООД предлага :

 

 

  • Настаняване в хотели и обслужване, включващо - трансфери, рентакар, билети за влакове, резервации и закупуване на билети за театър, опера, резервации за ресторанти, кабарета и нощни заведения, асистанс на български на място на бизнесмени и туристи при пътуванията им.

 

  • Инсентив туризъм - организира симпозиуми, конгреси, семинари, работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти.


МАРА - ДИСО ЕООД се старае да бъде полезна в осъществяването на ваши желания за групови или индивидуални туристически програми. Изразява надежда, че може да ви улесни в избора на предварително планирани или моментни хрумвания за бизнес, отдих и развлечение.

КОНТАКТИ

ОФИСИ :


град София
ул. Ярослав Вешин, бл.10, ет. 1, офис 1
тел. - 0889798 88

село Равда
общ. Несебър
ул. Св. Св. Кирил и Методий 1
тел. - 055466006
тел. - 0884224995

E-mail: mara_diso@abv.bg

 

Контакти

МАРА - ДИСО ЕООД

Град София, Община Столична, ул. Ярослав Вешин, бл.10, ет. 1, офис 1
GSM: 0889798588
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Град София

Венатур ЕООД

Венатур ЕООД, София

Венатур ЕООД е лицензиран Туроператор със седалище град София. Агенцията се занимава с туроператорска дейност и ловен туризъм. Ловният туризъм e ос

Актив Травел ЕООД

Актив Травел ЕООД, София

Актив Травел ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент със седалище град София. Развива дейност в областта на туризма. Утвърдила и наложила се, като лидер в туристическия бранш

Алма Холидейз ООД

Алма Холидейз ООД, София

Алма Холидейз ООД развива своята дейност в областта на туризма. Занимава се с посрещане и обслужване на чуждестранни туристи в Република България, организацията и продажбата на допълнителни екс

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД, София

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД е туристическа агенция със седалище град София, ул. Панайот Хитов 34, ет. 3, офис 2. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страна

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД, София

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД е бранч офис на Мели Турс Гърция, която оперира на туристическия пазар повече от двадесет години. МЕЛИ ТУРС - БГ е туристическа агенция регистриана през 2007 годна със се