Регистър на туризма

ЛОВЕН КОМПЛЕКС БЯЛКА ЕАД, Град Ловеч

ловен комплекс бялка

ловен комплекс бялка

ЛОВЕН КОМПЛЕКС БЯЛКА ЕАД
Информация

ЛОВЕН КОМПЛЕКС БЯЛКА ЕАД

Ловен комплекс Бялка се намира на четиринадест километра от град Ловеч и на сто и четиридесет километра от аерогара София.

 

Разполага с добра леглова база от клас резиденция, разпределена в две отделни хотелски части. едната част включва три двойни, пет единични и един апартамент. Предлага сауна и сателитна телевизия.

 

В другата хотелска част има два президентски апартамента, четири двойни и пет по - малки апартамента. Към нея има сауна, тангентор, сателитна телевизия и билярдна зала.

 

Кухнята е разнообразна и предлага национални ястия и отлично обслужване.

 

Вилата разполага с широка и удобна гостна, стилно озаведене, оборудвана с всичко необходимо за добра почивка за ловуващите и гостите на стопанството.

 

Теренът е много подходящ за всякакъв вид лов, лесно достъпен и удобен за ловуване. В района са изградени огради, устроени по най - съвременен начин.

 

В ловно стопанство Бялка с бързи темпове се развива популациите от благороден елен, елен лопатар, муфлон, сърна и дива свиня.

 

Предлага трофей, които се заявяват, а услугите се заплащат предварително.

 

Благородният елен е с перфектни трофейни и екстериорни качества, за които се работи усърдно и благодарение на това гостите - ловци могат да се сдобият с едни от най - добрите трофей в цяла Европа.

 

Същите грижи се полагат и за еленът лопатар, които се разпространява с бързи темпове, относно численост, добри генови заложби и трофейни качества.

 

Муфлонът също е намира своето място в стопанството, макар броят му да не е значителен, трофейните качества са много добри, като продължава да се работи в тази насока.

 

Сърната е доста разпоространена, а трофеите добити от нея са едни от най - добрите в страната.

 

Дивата свиня, като количество, е най - много разпостранена, но ловът и е наслада за всеки ловец, посетил стопанството. Ловува се на гонка, а така също и от чакало.

 

Стопанството разполага с много добри кучета за лов чрез гонки, решаващ фактор за добър успех.

 

В района са изградени удобни закрити чакала, които са направени по модерен и удобен начин за лов през зимният пириод, като са топло и шумоизолирани. Има изградени също и удобни открити чакала за топлите дни от годината.

 

Контакти

ЛОВЕН КОМПЛЕКС БЯЛКА ЕАД

Град Ловеч, Община Ловеч, Дивечовъден участък Бялка
GSM: 0894406618, 0894442098
Интернет сайт: www.byalka.eu

Галерия

Още Туризъм в Град Ловеч

Хотел ПРЕЗИДИУМ ПАЛАС

Хотел ПРЕЗИДИУМ ПАЛАС, Ловеч

Хотел Президиум Палас е със седалище град Ловеч, разположен до административния и бизнес център.Близо до него се намира единственият на Балканския полуостров покрит мост, построен от известния майсто

Къща ТОНИ

Къща ТОНИ, Ловеч

Вила ТОНИ се намира на 150 м.от боров масив в тихо и спокойно селце разположено в подножието на Централен балкан близо до гр. Троян. През селото минава влак, а също така има редовен автобусен превоз д

Семеен хотел Вароша

Семеен хотел Вароша, Ловеч

Разположен а Архитектурно- историческия резерват Вароша, семейният хотел дава възможност на посетителите му да се потопят във възрожденския дух на стария град. Хотелът се намира в на брега на река О

Регистър на туризма

Семеен хотел Крушуна, Ловеч

Семеен хотел Крушуна, Ловеч разполага с леглова база от 11 места.Къща за гости в село крушуна, в непосредствена близост до Крушунските водопади и Деветашката пещера. Китно и красиво местенце за п

Семеен хотел Оазис

Семеен хотел Оазис, Ловеч

Семеен хотел Оазис се намира в Ловеч, квартал Вароша. Обектът разполага с 20 стаи, механа с 60 места и лятна градина на 3 нива с 80 места. Комплексът е построен през 2000 г. и е разширен през 2006 г.

Регистър на туризма

Къща Тинковата къща, Ловеч

Тинковата къща се намира в тихия и романтичния квартал Вароша в подножието на историческата крепост Хисар. Мястото е идеално за пълен отдих и релаксация като предлагат целогодишно три двойни стаи, едн

Регистър на туризма

Семеен хотел Оазис, Ловеч

Комплекс Оазис се намира в старинния квартал Вароша, който съхранява възрожденската архитектура на стария Ловеч и е архитектурно-исторически резерват.Комплексът разполага с хотел с 40 места в стаи ед