Регистър на туризма

Къща за гости Плачковци

високопланинско катерене с колело байк

високопланинско катерене с колело байк, екопреходи в тревненския балкан, комфорт и уютни мигове в къща за гости, къща за гости в полите на стара планина, къща за гости в сърцето на балкана, къща за гости в тревненския балкан, къща за гости плачковци, къща плачковци, манастирски туризъм в параклисите на бъзовец, манастирски туризъм в параклисите на кръстец, планински водач в тревненския балкан, планински водач росен бонев, планински преходи и вело маршрути с байкове, планински преходи и индивидуални маршрути, планински преходи с професионален водач, походи по екопътеки в габровския балкан, походи по екопътеки в тревненския балкан, препоръчана къща за гости в плачковци, професионален планински водач в българия, професионален планински водач плачковци, спокойствие сред красивата природа плачковци, туризъм в параклисите на кръстец и бъзовец

Галерия

Къща за гости Плачковци
Къща за гости Плачковци
Къща за гости Плачковци
Къща за гости Плачковци

Къща за гости Плачковци
Информация

Информация

 

 

Къща за гости Плачковци се намира в сърцето на Балкана, в полите на Стара Планина.

 

Районът е предпочитан, заради здравословения климат и красивата природа, изключително подходящ за любителите на селския туризъм.

 

Къща за гости Плачковци осигурява спокойствие и почивка сред красивата българска природа. Атмосферата носи автентичния старинен дух на къщите от миналия век.

 

Самостоятелна къща, разположена в централната част на града. Предлага настаняване за 2-ма, състояща се от спалня, оборудвана кухня, баня с тоалетна, външен кът с барбекю и градина.

 

Къщата е с прекрасна гледка към тревненският балкан. Очарова със своята непринудена и романтична атмосфера, осигурява комфорт и уютни мигове, спокойствие сред красивата природа.

 

Цена за нощувка на човек: 12 лева.

 

За контакти и резервации:


гр. Плачковци, ул. Стара планина 16
0885133556 - Румяна Бонева
0886723342 - Росен Бонев
e-mail:pl_bonev@abv.bg

Преходи и маршрути

 

 

Г-н Росен Бонев е професионален планински водач от школа Мальовица и предлага планински преходи, вело маршрути с байкове, индивидуални маршрути, трансфери от крайна точка на маршрута до точка по избор.

 

По предварителна заявка се организират преходи в Стара планина, Пирин, Рила, Родопи, Средна гора и други.


На любителите планинари се дава възможност за еко туризъм, с разнообразни маршрути и туристически преходи в Тревненски и Габровски балкан.

 

Примерни маршрути и дестинации:

 

 

  • Екопътека Бъзовец

 

  • Екопътека Римски път

 

  • Природен парк Българка

 

  • Екопътека Узана

 

  • Дряновска екопътека гр. Трявна

 

 

Планински услуги:

 

 

  • манастирски туризъм в параклисите на Кръстец и Бъзовец

 

  • аниматор в сферата на туризма

 

  • други атракционни услуги в Балкана

 

 

За контакти и резервации:


тел.: 0886723342
e-mail:pl_bonev@abv.bg


  

Галерия 

 

Контакти

Къща за гости Плачковци

Град Плачковци, Община Трявна, ул. Стара планина 16
Телефон: 067702054
GSM: 0886723342, 0885133556
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Трявна

Къща Добревци

Къща Добревци, Трявна

Къща Добревци, Трявна се намира на 1км. от град Трявна. На разположение на гостите предлагаме външна камина с барбекю и градина. Първи етаж на Къща Добревци включва: тераса, трапезария с камина и плаз

Къща Магнолия

Къща Магнолия, Трявна

Къща Магнолия Трявна се намира до Черепи вир. На 1 км. се намира и открит плувен комплекс. Зад къщата започва широколистна гора, която е подходяща както за летни, така и за зимни разходки. За най-малк

Къща Герана

Къща Герана, Трявна

Вила Герана разположена в село Енчевци на седем километра от центъра на град Трявна. Къща Вила Герана се състои от две спални, санитарен възел с душ, просторен хол с телевизор и места за сядане, маса