Регистър на туризма

Къща за гости Кребс, Град Сопот

кокетна и уютна къща за гости в сопот

кокетна и уютна къща за гости в сопот, комфортна и уютна къща за гости сопот, комфортна къща в китното градче сопот, къща за гости кребс, къща за гости кребс сопот, къща за гости с детски кът в сопот, къща за гости сред уникална природа в сопот, къщата с красива лятна градина в сопот, незабравима ваканция в къща кребс сопот, предпочитана къща за почивка сопот, препоръчана къща за гости сопот, препоръчана къща за почивка в сопот, пълноценна почивка в къща кребс сопот

Къща за гости Кребс
Информация

Информация

 

Къща за гости Кребс е скътана в полите на Стара Планина, в китното градче Сопот.

 

Районът е предпочитан, заради здравословения климат и красивата природа.

 

Къща за гости Кребс очарова със своята непринудена и романтична атмосфера, осигурява комфорт и уютни мигове, спокойствие сред красивата природа.

 

Разположена на 150 м североизточно от площада, в близост до известния метох, където се е укривал Васил Левски.

 

Къщата е съчетание между хармонията на стария български дом и удобствата на модерния бит.

 

На първият етаж е разположена просторна светла трапезария, с комфортна меката мебел и камина, както и оборудван с модерни вградени уреди кухненски бокс. На разположение на гостите до камината е поместен комютър с интернет.

 

Къща за гости Кребс предлага настаняване в две двойни и две тройна стаи, разположени на втория етаж със собствен санитарен възел, оборудвани с климатик и телевизор.

 

Къщата разполага с красива лятна градина и двор, за спокойна почивка с шезлонги, голяма маса и столове за приятни мигове под прохладата на лозата. За игри на малките палавници са осигурени люлки и пързалка.

 

Градинското барбекю дава възможност на гостите да се насладят на ароматна и вкусна скара.

 

Лятната градина, обкичена в зеленина, е предпочитано място за почивка. Красивите, ароматни цветя предлагат релакс, карайки Ви да забравите напрежението и стреса на големия град.

 

Къща за гости Кребс работи целогодишно, предпочитана за семейни почивки и посещение по различни поводи и празници.Заповядайте, за да се насладите на приятни мигове, спокойствие и комфортна почивка.

 

Контакти

 

град Сопот
ул. Йордан Войвода №3
тел.: 0888279952

 

 http://sopothome.com

 

Контакти

Къща Димо Манолов

Град Сопот, Община Сопот, ул. Йордан Войвода №3
GSM: 0888279952
Интернет сайт: sopothome.com

Галерия

Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс

Още Туризъм в Община Сопот

Къща за гости Кребс

Къща за гости Кребс, Сопот

Къща за гости Кребс е скътана в полите на Стара Планина, в китното градче Сопот. Районът е предпочитан, заради здравословения климат и красивата природа. Къща за гости Кребс&

Хотел Щерев

Хотел Щерев, Анево

Комплексът е разположен в долината на розите на 3 км западно от гр. Сопот, на главния подбалкански път София - Бургас.Той е удобен както за транзитна почивка, така и за дълготраен отдих по всяко вре