Регистър на туризма

Къща за гости Кребс, Град Сопот

кокетна и уютна къща за гости в сопот

кокетна и уютна къща за гости в сопот, комфортна и уютна къща за гости сопот, комфортна къща в китното градче сопот, къща за гости кребс, къща за гости кребс сопот, къща за гости с детски кът в сопот, къща за гости сред уникална природа в сопот, къщата с красива лятна градина в сопот, незабравима ваканция в къща кребс сопот, предпочитана къща за почивка сопот, препоръчана къща за гости сопот, препоръчана къща за почивка в сопот, пълноценна почивка в къща кребс сопот

Галерия

Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс
Къща за гости Кребс

Къща за гости Кребс
Информация

Информация

 

Къща за гости Кребс е скътана в полите на Стара Планина, в китното градче Сопот.

 

Районът е предпочитан, заради здравословения климат и красивата природа.

 

Къща за гости Кребс очарова със своята непринудена и романтична атмосфера, осигурява комфорт и уютни мигове, спокойствие сред красивата природа.

 

Разположена на 150 м североизточно от площада, в близост до известния метох, където се е укривал Васил Левски.

 

Къщата е съчетание между хармонията на стария български дом и удобствата на модерния бит.

 

На първият етаж е разположена просторна светла трапезария, с комфортна меката мебел и камина, както и оборудван с модерни вградени уреди кухненски бокс. На разположение на гостите до камината е поместен комютър с интернет.

 

Къща за гости Кребс предлага настаняване в две двойни и две тройна стаи, разположени на втория етаж със собствен санитарен възел, оборудвани с климатик и телевизор.

 

Къщата разполага с красива лятна градина и двор, за спокойна почивка с шезлонги, голяма маса и столове за приятни мигове под прохладата на лозата. За игри на малките палавници са осигурени люлки и пързалка.

 

Градинското барбекю дава възможност на гостите да се насладят на ароматна и вкусна скара.

 

Лятната градина, обкичена в зеленина, е предпочитано място за почивка. Красивите, ароматни цветя предлагат релакс, карайки Ви да забравите напрежението и стреса на големия град.

 

Къща за гости Кребс работи целогодишно, предпочитана за семейни почивки и посещение по различни поводи и празници.Заповядайте, за да се насладите на приятни мигове, спокойствие и комфортна почивка.

 

Контакти

 

град Сопот
ул. Йордан Войвода №3
тел.: 0888279952

 

 http://sopothome.com

 

Контакти

Къща за гости Кребс

Град Сопот, Община Сопот, ул. Йордан Войвода №3
GSM: 0888279952
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Сопот

Къща за гости Кребс

Къща за гости Кребс, Сопот

Къща за гости Кребс е скътана в полите на Стара Планина, в китното градче Сопот. Районът е предпочитан, заради здравословения климат и красивата природа. Къща за гости Кребс&

Хотел Щерев

Хотел Щерев, Анево

Комплексът е разположен в долината на розите на 3 км западно от гр. Сопот, на главния подбалкански път София - Бургас.Той е удобен както за транзитна почивка, така и за дълготраен отдих по всяко вре