Регистър на туризма

Комплекс Чифлика, Град Айтос

комплекс в близост до град бургас

комплекс в близост до град бургас, комплекс в близост до язовир за спортен риболов, комплекс заобиколен от красива природа, комплекс на 20 км от бургас, комплекс предоставящ уют и комфорт до яз лясково, комплекс сред красива природа тишината и прохлада, комплекс със самостоятелни модерно обзаведени къщи, комплекс чифлика айтос, комплекс чифлика на 3 км от айтос, къщи за гости чифлика на 3 км от айтос, уютен комплекс в полите на стара планина, хотел в близост до град бургас, хотел в близост до язовира на село лясково, хотел на 20 км от бургас, хотелски комплекс чифлика

Комплекс Чифлика
Информация

Информация

 

КОМПЛЕКС ЧИФЛИКА е разположен в живописна планинска местност, на отстояние 20 км. от град Бургас и само на 3 км. от град Айтос.

  

Комплексът е едно уютно райско кътче, сред уникално красива природа. Предоставя отлична възможност за отдих, почивка и спорт, далеч от динамиката на големия град.

 

Ако искате да се насладите на красивата природата, тишината и прохладата на горския въздух или сте любители на спортният риболов в близост до комплекса е разположен язовира на с. Лясково.

 

КОМПЛЕКС ЧИФЛИКА предлага настаняване в 10 самостоятелни модерно обзаведени къщи, предоставящи комфорт и уют на своите гости. Всяка къща разполага с просторна веранда, самостоятелен санитарен възел, телевизор със сателитни програми. Възможност за настаняване на повече от двама души във всяка къща.

 

РЕСТОРАНТ ЧИФЛИКА предлага разнообразие от вкусно приготвени български ястия и специалитети. Капацитетът на ресторанта е от осемдесет места, красива градина с много орехови дървета и малка рекичка. Гостите на комплекса могат да опитат разнообразните блюда от отлично приготвените традиционни, български специалитети.


Мястото е подходящо за семейни тържества, фирмени партита и банкети.


При групови посещения в КОМПЛЕКС ЧИФЛИКА, цената е по договаряне.

 


Заповядайте!

 

Контакти

Танита

Град Айтос, Община Айтос, ул. Русалка 25
GSM: 0892484870, 0888414508

Галерия

Комплекс Чифлика
Комплекс Чифлика
Комплекс Чифлика
Комплекс Чифлика

Още Туризъм в Община Айтос

Регистър на туризма

Хотел Тракия, Поляново

Хотел Тракия, Ивайловград разполага с леглова база от 0 места.Описание: Китното градче Ивайловград е разположено в югоизточната част на Родопите.На изток и на юг граничи с Република Гърция.В общи