Регистър на туризма

Комплекс Слънчев ден, Морки курорт Св. Св. Константин и Елена

ваканционен комплекс слънчев ден

ваканционен комплекс слънчев ден, едно от най красивите места за почивка, едно от най предпочитаните места за почивка, елегантен хотел на самия морски бряг, комплекс с красив естествен парк, комплекс слънчев ден, комплекс слънчев ден кк константин и елена, комплекс със собствено яхтено пристанище, красиво и предпочитано место за почивка, лукс комфорт и високо качество на обслужване, луксозни хотели на самия морски бряг, малък тих залив с чудесно изложение, модерен яхтен комплекс с яхтени изложения, място за релакс и пълноценен отдих, предпочитан комплекс на българското черноморие, препоръчан комплекс на българското черноморие, слънчев ден в курорт константин и елена, слънчев ден комлекс в курорт константин и елена, спокойно море и просторна плажна ивица, стилен и елегантен хотел марина, стилен и елегантен хотел палас

Комплекс Слънчев ден
Информация

Комплекс Слънчев ден

Комплекс Слънчев ден е разположен в малък тих залив с чудесно изложение в близост до курорта Св. Св. Константин и Елена. Само на 10 км. от морската столица Варна, на 8 км. от Златни пясъци и на 16 км. от летището.


Комплекс Слънчев ден е едно от най - красивите и предпочитани места за почивка в България, място за релакс и пълноценен отдих. Свеж въздух, спокойно море, широка и просторна плажна ивица, красив естествен парк и извори с лечебна минерална вода са само част от предимствата на комплекса.


С капацитет от около 680 легла, разпределени в двата стилни и елегантни хотела - хотел Палас и хотел Марина. Разположени на самия морски бряг, предлагащи лукс, комфорт, високо качество и благоприятни условия за почивка и балнеолечение.


Слънчев ден разполага със собствено яхтено пристанище изградено в северната част на комплекса, непосредствено под комплекс Порт Палас.
Модерен яхтен комплекс с капацитет за 17 яхти, предлагащ отлични условия за престой и домуване на яхти, сигурност, спокойствие, качествени услуги и организиране на яхтени изложения.

 

Навигационна информация:

 

Координати: 43о 14’ N & 28o 01’ E
Входни светлини: бяла - мигаща
Канал за връзка: 73 VHF
Дълбочина: максимум 1.60 м
Максимална скорост - 3 възла
Кейови места: 17 броя

Хотел Марина

Хотел Марина е част от хотелски комплекс Слънчев Ден. Стилен хотел, предлагащ комфорт и високо качество, предпочитан за отдих от много българи и чужденци.

 

Предлага настаняване в сто седемдест и една двойни стаи и шестнадесет апартамента, оборудвани с климатик, кабелна телевизия, Wi-Fi, телефон с директно избиране, мини - бар, сешоар. От терасите се открива чудесна гледка към морето.


Хотел Марина разполага с основен ресторант и предлага закуска, обяд и вечеря, отлична кухня и изискана обстановка.


За доброто настроение и приятната почивка на гостите Хотел Марина разполага с лоби бар с тераса, вътрешен и външен басеин, анимационен център на открито, фризьорски салон, фитнес зала, тенис на маса, сейф (заплаща се отделно), пране, химическо чистене, гладене и други.

 

Съвременно оборудваният SPA и балнеологичен център в Хотел Марина e идеално място за възстановяване и релакс.

 

Хотелът разполага с напълно оборудвани зали с различен капацитет, подходящи за бизнес семинари и делови срещи, официални вечери и коктейли. На разположение са:

 

Зала Мадара - 200 места с естествена светлина


Зала Трявна - 16 места с естествена светлина и изглед към морето


Зала Перун - 50 места с естествена светлина и изглед към морето


Зала Марина - 350 кв.м. - пригодена за сватбени и други специални тържества с морска панорама

 

На разположение на гостите се предоставя високоскоростен безжичен интернет. 

Контакти

Хотел ПАЛАС

Морки курорт Св. Св. Константин и Елена, Община Варна, Комплекс Слънчев ден
Телефон: 052361971
Факс: 052361376
Интернет сайт: www.sunnydaybg.com

Галерия

Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден
Комплекс Слънчев ден

Още Туризъм в Морки курорт Св. Св. Константин и Елена