Регистър на туризма

ЕТ ЛАДА - ПАВЛИНКА ДЯКОВА, Град Варна

автобусни екскурзии

автобусни екскурзии, автобусни почивки, бизнес пътувания, екскурзии, екскурзии в чужбина, индивидуални пътувания, конгресен туризъм, лада тур варна, почивка в турция, почивка гърция, почивка на море, почивки лято 2017, програми 55 плюс, самолетни билети, самолетни екскурзии, самолетни почивки, туризъм, туристическа агенция лада тур, хотели в българия, хотели в цял свят

ЕТ ЛАДА - ПАВЛИНКА ДЯКОВА
Информация

ЛАДА ТУР


ЕТ Лад-Павлинка Дякова - ЛАДА ТУР е със седалище град Варна, ул. Сава Радулов № 4-6.

 

Развива своята дейност в областта на туризма.

 

ЛАДА ТУР е лицензиран туроператор, опериращ на територията на страната, работи с организирани и индивидуални чуждестранни туристи.

 

Извършва резервации в хотели в България и в чужбина. Посрещане и настаняване на чужди туристи в хотели на територията на страната.

 

ЛАДА ТУР организира чартърни и автобусни екскурзии, сватбени пътешествия, круизи, шопинг турове, бизнес семинари, опознавателни и културни мероприятия, ученически екскурзии и абитуриентски балове.

 

Туристическата агенция сключва медицински застраховки с осигурен асистънс за чужбина.

 

Екип от професионалисти, зает в туристическата агенция е готов да реализира всяко ваше хрумване, да се съобразят с всяко ваше изискване, относно желана почивка или мечтана екскурзия.

 

ЛАДА - ТУР е лицензиран туроператор, член на Българска асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, член на Варненската асоциациа на хотелиерите и ресторантьорите и член на Туристическа камара град Варна.

 

Личното отношение и високото качество на предлаганите услуги са в основата на успеха на туристическата агенция.

 

ЛАДА - ТУР предлага изключително атрактивни програми 55+, луксозни почивки с круиз, редица екзотични дестинации.


Агенцията организира групови и индивидуални туристически програми, тематични семинари, конференции, симпозиуми на територията на страната и в чужбина.

 

ЛАДА - ТУР провежда специализирани турове и обиколки на най-атрактивните туристически места и обекти в България, носители на богатото ни културно-историческо богатство.

 

Туристическа агенция Лада Тур предлага винаги атрактивни екскурзии и почивки в чужбина, бизнес пътувания, осъществява още резервация на автобусни и самолетни билети.

 

Агенцията организира пътувания с културен характер, спортни и други събития, детски лагери, зелени и бели училища и много други.

 

 


Не се колебайте да се свържете с ЛАДА - ТУР, агенцията ще се погрижи, за да организира Вашият незабравим празник!

 

 

УСЛУГИ

 

 Туристическата агенция ЛАДА ТУР предлага :

 

 

  • Почика на красивото българското черноморие – Варна, Св. Св. Константин и Елена, Слънчев ден, Златни пясъци, Кранево, Албена, Балчик, Слънчев бряг, Несебър, Равда, Созопол, Приморско, Китен.

 

  • Почивка през зимата в Боровец, Пампорово, Банско, Добринище, Чепеларе, Троян, Тетевен, Априлци, Габрово, Дряново, Боженци, Елена.

 

  • Организирани групови и индивидуални туристически програми - семинари, конференции, симпозиуми в страната и в чужбина.

 

  • Обиколни и специализирани турове из атрактивни туристически места и обекти, съхранили богатото културно - историческо наследство на България.

 

  • Атрактивни предложения за екскурзии и почивки в чужбина, бизнес пътувания.

 

  • Резервация на автобусни и самолетни билети.

 

  • Пътувания във връзка с културни, спортни и други събития.

 

  • Организация на детски лагери, зелени и бели училища.

 

  • Организация на вашите Новогодишни, Великденски и Абитуриентски празници.

 

  • Лечебени и възстановителни програми.

 

  • Рент а кар.

 

  • Турове, почивки и екскурзии по Ваши индивидуални идеи за маршрут и настаняване.

 

 

 

Контакти

Къща Елза

Град Варна, Община Варна, ул.Георги Кондолов 17
Телефон: 052614286
GSM: 0888447983, 0885412267
Интернет сайт: www.ladatour.com

Галерия

Още Туризъм в Община Варна

Хотел Бест Уестърн Парк

Хотел Бест Уестърн Парк, Варна

Хотел Бест Уестърн Парк се намира във Варна. Разположен е на удобно за достъп към центъра на града място. Предлагат се настанявания в единични, двойни, луксозни стаи и апартаменти. Стаите са с изглед

Хотел КАМЕЛИЯ

Хотел КАМЕЛИЯ, Варна

Хотел Камелия се намира в гр. Варна, на 3 километра от центъра на града и на 500 метра от най-близкия плаж. Комплекс Камелия разполага с ресторант, който се превръща в емблематично заведение за града,

Хотел Плаза

Хотел Плаза, Варна

Хотел Плаза се намира в центъра на град Варна, в непосредствена близост до входа на Морската градина. Плаза е предпочитан домакин за VIP, бизнес, фестивални гости и участници в различни прояви във Вар