Регистър на туризма

Дари Тур, Град Стара Загора

24 часови туристически услуги стара загора

24 часови туристически услуги стара загора, атрактивни предложения стара загора, групови пътувания стара загора, дари тур, дари тур дарина василева ет, екскурзии в страната и чужбина, екскурзия до дубай през януари 2023, екскурзия за коледа, екскурзия за нова година, изгодна екскурзия до остров пукет в тайланд, изгодна екскурзия до тайланд 2022, изгодна екскурзия до япония 2022, изгодни екскурзии до дубай 2022, изгодни коледни оферти в европа, изгодни оферти за екскурзии, изгодни цени на ексурзии, индивидуални пътувания стара загора, комплексни туристически услуги стара загора, коректен туроператор стара загора, лицензирана туристическа компания стара загора, надежден туроператор стара загора, организиране на мероприятия стара загора, почивка в кушадасъ за лято 2023, почивки в страната и чужбина, препоръчан туроператор в стара загора, препоръчана туристическа агенция стара загора, разнообразие от туристически услуги, сигурен туроператор стара загора, топ оферта екскурзия до дубай, туристическа агенция дари тур, туристическа агенция стара загора, цялостно туристическо обслужване стара загора

Дари Тур
Информация

Информация

 

Дари Тур е лицензирана и утвърдена туристическа компания със седалище град Стара Загора, бул. Руски № 32, на 5 м. под главната улица - бул. Симеон Велики, срещу магазин Фиери.

 

Туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната. Притежава лиценз РКК - 01-05946, с насоченост към групови и индивидуални пътувания.

 

Дейността е насочена към оргазнизация на цялостно туристическо обслужване, развитие и усъвършенстване на международния и вътрешен туризъм с основна цел, агенцията да бъде максимално полезна на всички свои клиенти.

 

Дари Тур предлага висококачествено корпоративно обслужване. Организира персонализирани делови пътувания в страната и чужбина. Предлага ваканционни екскурзионни програми, летни и зимни ваканционни пакети за България и чужбина.

 

Селектирайки всичко най-добро, което се предлага на българския туристически пазар от най-големите български и чужди туроператори, създавайки собствени програми Дари Тур ще Ви спестим време и средства в тази толкова динамична обстановка.

 

Агенцията предлага разнообразен спекър от услуги и диктува модата в областта на туристическия бизнес в България и чужбина - от А до Я всичко - групови и индивидуални пътувания, екскурзии и почивки в страната и чужбина, самолетни и автобусни билети, резервации, организиране на бизнес мероприятия.

 

Дари Тур се утвърди и наложи със собствен стил на работа, отличаващ се с надеждност и сигурност, с индивидуално отношение и внимание към всеки отделен клиент. Високото качество на предлаганите услуги се гарантира от екипа състоящ се от квалифицирани професионалисти в областта на туризма.

 

Доказателство за това е, нарастващия процент на клиентите, търсещи услугите на туристическата агенция, независимо от условията на икономическата криза.

 

Благодарение на стабилните позиции и присъствие на българския пазар, Дари Тур доказа, че работи за Вас, с гаранция за точност и коректност, партньор на който можете да се доверите!

 

При наличен абонат, клиентите напълно безплатно получават ежемесечно списък с екскурзии, реклами на хотели, оферти за празници по интернет. 

 

При конкретни желания за организиране на екскурзии или мероприятия Дари Тур е на разположение по всяко време.

 

Всеки абонат на агенцията получва отстъпки от цената на билетите, хотелските нощувки, пътувания и екскурзии. Тел. за контакт: 042600223, 0899142560.

 

Контакти

 

ЕТ Дари Тур - Дарина Василева

 

град Стара Загора
бул. Руски №32
/южно от бул.Симеон Велики/

 

Тел.: 042600223
GSM: 0894416029

GSM: 0899142560
e-mail: dari_tour@abv.bg

 

 

ЕТ Дари Тур - офис Пловдив

 

град Пловдив
ул. Железарска 16

 

Тел: 032311700
GSM: 0889341472

e-mail: dari_tour_pld@abv.bg

 

 

Контакти

Дари Тур

Телефон: 042600223
GSM: 0894416029, 0899142560
Интернет сайт: dari-tour.com

Галерия

Дари Тур
Дари Тур
Дари Тур
Дари Тур
Дари Тур

Още Туризъм в Град Стара Загора

Хотел Тангра

Хотел Тангра, Стара Загора

Хотелски комплекс Тангра е разположен в централната градска част на гр.Стара Загора. Предлага целогодишно перфектно обслужване. Категория лукс - три звезди. Изключително удоволствие за нас е &nb

ХОТЕЛ ВЕРЕЯ

ХОТЕЛ ВЕРЕЯ, Стара Загора

ЧЕТИРИЗВЕЗДНИЯТ ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС ВЕРЕЯ се намира в центъра на град Стара Загора, точно до Общината, Съдебната палата, Драматичния театър и градския парк и е един от символите на града. Пре

Хотел Калина

Хотел Калина, Стара Загора

Хотел Калина е стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения, известен с атрактивните си цени за нощувка и добри условия за настаняване. С удобното си разположение на тихо и спок

Хотел Фън Хаус

Хотел Фън Хаус, Стара Загора

Хотел Фън Хаус, Стара Загора разполага с леглова база от 18 места. Хотел Фън Хаус се намира в кв. Зора, на километър от околовръстен път на удобно за пътуващите място. Разполага с 6 двойни и две трой