Регистър на туризма

Вива Холидей ООД, Град София

viva holiday

viva holiday, атрактивни дестинации на най добри цени, вива холидей, вива холидей оод, водеща туристическа агенция софия, доверен партньор в сферата на туризма, изгодни екскурзии в австрия, изгодни екскурзии в дубай, коректна туристическа агенция в софия, лицензиран турагент софия, лицензиран туроператор софия, лицензирана туристическа агенция софия, организация на пътувания в страната и чужбина, организиране на тийм билдинг активности, почивки в страната и чужбина на най добри цени, предпочитана туристическа агенция софия, препоръчана туристическа агенция за бизнес туризъм, препоръчана туристическа агенция за круизи, препоръчана туристическа агенция за семинари, препоръчана туристическа агенция за тийм билдинги, препоръчана туристическа агенция софия, препоръчана туроператорска фирма с опит, разнообразие от круизни екскурзии, разнообразие от самолетни и автобусни екскурзии, туристическа агенция в град софия, туристическа агенция вива холидей, туристическа агенция с дългогодишен опит софия, цялостна организация на тийм билдинг

Вива Холидей ООД
Информация

 

 

 

Вива Холидей ООД е туристическа агенция със седалище град София.

 

Учредена през 1995 година с дейност насочена в областта на туризма. Притежава лиценз № РКК 01-05995 / 07.12.2007.

 

Над 25 години, туристическа агенция Вива Холидей се е доказала като лидер в туристическия бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Предлга разнообразен спекър от туристически услуги, задоволяващ най - широк кръг от интереси - самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности.

 

Организира за своите клиенти пътувания в страната и чужбина, предоставяйки им възможност да осъществят желаната почивка, откривайки нови светове и незабравими преживявания.

 

Предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света. Организира настаняване в хотели в чужбина и България.

 

Дългогодишният опит и професионално отношение, гарантират качествена организация на Вашата почивка или пътуване.

 

Вива Холидей предлага решения за хоби пътувания, еко и бизнес туризъм. Организира конгреси, семинари, тийм билдинг и други.

 

Стреми се да надскочи очакванията на своите клиенти, доверили се на високия професионализма на екипа на агенцията, за организиране на тяхната почивка, екскурзия в България или чужбина, обиколка в страната, почивка на море или планина, бизнес пътуване или круиз.

 

Личното отношение и високото качество на предлаганите услуги са в основата на успеха на туристическата агенция.

 

Вива Холидей предлага най - добрите варианти по отношение на цена - качество за хотелско настаняване, транспорт, допълнителни услуги във връзка със специфичните изисквания на клиента.

 

Опитът натрупан през годините, дава възможност на туристическата агенция да предлага туристически продукт с високо качество, базирайки се на партньорства с най - големите български и световни туроператори, внимателно разработени маршрути и дестинации, на базата на впечатленията споделяни от многобройните клиенти, прецизен подбор на хотелите и индивидуален подход към всеки клиент.

 

В сайт на туристическата агенция можете да откриете както основните и масово предлагани през последните години туристически продукти, така и много уникални такива, съобразени със световните тенденции в туристическия бизнес.

 

Целта в облужването, предлагано от Вива Холидей, е да осигури достъп на клиентите до най-атрактивните дестинации на най-достъпни цени и условия.

 

Обръщайки специално внимание на всеки клиент, агенцията иска да провокира истинска емоционална връзка с предлаганите дестинации, изобилстващи от естествена красота и разнообразие.

 

Разполага с екип от специалисти с над 25-годишен опит в областта на туристическите услуги и обслужване, който е на Ваше разположение, готов да реализира всяко Ваше желание относно пътуване, екскурзия или почивка.

 

Вива Холидей - Вашият надежден партньор, работи с огромно удоволствие за Вас, осъществявайки Вашето пътуване на живота!

 

Контакти

Вива Холидей ООД

Град София, Община Столична, ул. Княз Борис I 148, ет. 2
Телефон: 029890218
Факс: 029890218
Интернет сайт: www.vivaholiday.eu

Галерия

Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД

Още Туризъм в Град София

Хотел Ротасар

Хотел Ротасар, София

РОTАСАР е уютен двузвезден хотел, намиращ се в тихия и приятен квартал Гео Милев. Известен е със своето удобно местоположение - само на 880м от Арена Армеец, на 2,2 км от центъра и 8 км от лети

Хотел МЕГ - ЛОЗЕНЕЦ

Хотел МЕГ - ЛОЗЕНЕЦ, София

Тризвездният хотел Мег - Лозенец е със едалище град София. Разположен в централната част на града, само на петнадесет минути път с кола до летище София. Предлага настаняване в шестнадесет напълн

ХОТЕЛ НИКИ

ХОТЕЛ НИКИ, София

Хотел НИКИ е стилен бизнес хотел, разположен в централната част на София, в близост до всички важни финансови, административни и търговски учреждения в столицата. Разположен в тиха пресечка

Хотел ЕНИ

Хотел ЕНИ, София

Хотел Ени се намира в центъра на София. Разполага с 9 двойни стаи, от които 6 със самостоятелни санитарни възли. Три единични и две двойни стаи с етажни санитарни възли. Всички стаи са със кабелна те

Хотел ТРИАДА

Хотел ТРИАДА, София

Триада е красив, четиризвезден хотел, един от най - предпочитаните хотели в град София.Намира се близо до центъра, в престижния квартал Гео Милев, срещу зала Фестивална и спортен комплекс Академик и

Бек Райзен ЕООД

Бек Райзен ЕООД, София

Бек Райзен ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана туристическа компания със седалище град София. Лицензиран и утвърден туроператор с успешно присъства на българския пазар повече о

Хостел Информа

Хостел Информа, София

Хостел Информа се намира в Студентски град, ул. Проф. Г. Брадистилов №22а ( до Спортния комплекс на Технически Университет и Минно-геоложки Университет). Хостел Информа е с добро местоположен