Регистър на туризма

Вива Холидей ООД, Град София

viva holiday

viva holiday, вива холидей, водеща туристическа агенция софия, изгодни екскурзии в австрия, изгодни екскурзии в дубай, коректна туристическа агенция в софия, лицензиран турагент софия, лицензиран туроператор софия, лицензирана туристическа агенция софия, организиране на тийм билдинг, почивки в страната и чужбина, предпочитана туристическа агенция софия, препоръчана туристическа агенция софия, разнообразие от круизни екскурзии, самолетни и автобусни екскурзии, туристическа агенция в град софия, туристическа агенция вива холидей

Галерия

Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД
Вива Холидей ООД

Вива Холидей ООД
Информация

 Вива Холидей - Вашето пътуване на живота

 

Вива Холидей ООД е туристическа агенция със седалище град София.

 

Учредена през 1995 година с дейност насочена в областта на туризма. Притежава лиценз № РКК 01-05995 / 07.12.2007.

 

За изминалите двадесет и четири години, туристическа агенция Вива Холидей се е доказала като лидер в туристическия бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

 

Предлга разнообразен спекър от туристически услуги, задоволяващ най - широк кръг от интереси - самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности.

 

Организира за своите клиенти пътувания в страната и чужбина, предоставяйки им възможност да осъществят желаната почивка, откривайки нови светове и незабравими преживявания.

 

Предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света. Организира настаняване в хотели в чужбина и България.

 

Дългогодишният опит и професионално отношение, гарантират качествена организация на Вашата почивка или пътуване.

 

Вива Холидей предлага решения за хоби пътувания, еко и бизнес туризъм. Организира конгреси, семинари, тийм билдинг и други.

 

Стреми се да надскочи очакванията на своите клиенти, доверили се на високия професионализма на екипа на агенцията, за организиране на тяхната почивка, екскурзия в България или чужбина, обиколка в страната, почивка на море или планина, бизнес пътуване или круиз.

 

Личното отношение и високото качество на предлаганите услуги са в основата на успеха на туристическата агенция.

 

Вива Холидей предлага най - добрите варианти по отношение на цена - качество за хотелско настаняване, транспорт, допълнителни услуги във връзка със специфичните изисквания на клиента.

 

Опитът натрупан през годините, дава възможност на туристическата агенция да предлага туристически продукт с високо качество, базирайки се на партньорства с най - големите български и световни туроператори, внимателно разработени маршрути и дестинации, на базата на впечатленията споделяни от многобройните клиенти, прецизен подбор на хотелите и индивидуален подход към всеки клиент.

 

В сайт на туристическата агенция можете да откриете както основните и масово предлагани през последните години туристически продукти, така и много уникални такива, съобразени със световните тенденции в туристическия бизнес.

 

Целта в облужването, предлагано от Вива Холидей, е да осигури достъп на клиентите до най-атрактивните дестинации на най-достъпни цени и условия.

 

Обръщайки специално внимание на всеки клиент, агенцията иска да провокира истинска емоционална връзка с предлаганите дестинации, изобилстващи от естествена красота и разнообразие.

 

Разполага с екип от спедциалисти с над 25-годишен опит в областта на туристическите услуги и обслужване, който е на Ваше разположение, готов да реализира всяко ваше желание относно пътуване, екскурзия или почивка.

 

Вива Холидей - Вашият надежден партньор, работи с огромно удоволствие за Вас, осъществявайки Вашето пътуване на живота!

 

Контакти

Вива Холидей ООД

Град София, Община Столична, ул. Княз Борис I 148
Телефон: 029890218
Факс: 029890218
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Столична

Венатур ЕООД

Венатур ЕООД, София

Венатур ЕООД е лицензиран Туроператор със седалище град София. Агенцията се занимава с туроператорска дейност и ловен туризъм. Ловният туризъм e ос

Актив Травел ЕООД

Актив Травел ЕООД, София

Актив Травел ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент със седалище град София. Развива дейност в областта на туризма. Утвърдила и наложила се, като лидер в туристическия бранш

Алма Холидейз ООД

Алма Холидейз ООД, София

Алма Холидейз ООД развива своята дейност в областта на туризма. Занимава се с посрещане и обслужване на чуждестранни туристи в Република България, организацията и продажбата на допълнителни екс

МАРА - ДИСО ЕООД

МАРА - ДИСО ЕООД, София

МАРА - ДИСО ЕООД е българска компания, развиваща дейността си в различни областти. Дружеството предлага различни услуги, едни от които свързани с организиранет

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД, София

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД е туристическа агенция със седалище град София, ул. Панайот Хитов 34, ет. 3, офис 2. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страна

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД, София

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД е бранч офис на Мели Турс Гърция, която оперира на туристическия пазар повече от двадесет години. МЕЛИ ТУРС - БГ е туристическа агенция регистриана през 2007 годна със се