Регистър на туризма

Бус Перник ООД

bus pernik ltd

bus pernik ltd, агенция бус перник, бус перник, бързи и лицензирани пътнически превозни перник, висококачествени транспортни услуги перник, висококачествени туристически услуги перник, висококачествено транспортно обслужване перник, групови и индивидуални пътувания перник, добри пътнически транспортни услуги перник, луксозни и комфортни автобусни превозни перник, надежден туроператор перник, организирана екскурзия до солун перник, организиране на тържества перник, организирани пътувания перник, перник, превоз от перник до село бучино, превоз от перник до село люлин, превоз от перник до село рударци, препоръчан транспортен превозвач перник, препоръчан туроператор перник, препоръчана туристическа агенция перник, транспортни услуги на добри цени перник, турагенция със собствен превоз, туристическа агенция перник, фирма за превоз на ученици перник

Бус Перник ООД
Информация

Бус Перник ООД е учредена през 2000 година. Модерна, динамично развиваща се компания с дългогодишен опит в областта на транспортния сектор.

 

От основаването си до днес е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.

 

Бус Перник предлага широк спектър от транспортни услуги. Извършва обществен превоз на пътници по редовни автобусни линии, специализиран превоз на ученици и работници, както и случаен превоз на пътуващи в страната.

 

Разполага със собствен автопарк от комфортни лицензирани превозни средства.

 

От 2012 г. транспортната компания притежава и лиценз за международен превоз на пътници.

 

Благодарние на дългогодишен опит в сферата на пътническия транспорт фирмата гарантира висококачествено професионално обслужване, съобразено с нужди и изисквания на своите клиенти.

 

От 2015 година фирмата е регистриран и лицензиран Туроператор и туристически агент, притежаващ Удостоверение за регистарция № РК-01-7425/25.06.2015г., издадено от Министерство на Туризма.

 

Бус Перник разполага с екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с богат опит в областта на туристическите превози.

 

Комфортните превозни средства и високата квалификация на шофьорите ще Ви осигурят приятно и безопасно пътуване.


Философията, която компанията следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Бус Перник работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Стерми се да поддържа доброто си име на българския пазар, предлагайки гъвкави решения, съобразени с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на поетите ангажименти.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Бус Перник да се наложи като лидер в своя бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 
„СИГУРНОСТ И КОМФОРТ ЗА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ!“

Работно време

 

 

гр. Перник
ул. Железничарска №15

 


Работно време:


Понеделник - Петък
от 09.00 до 18.00 ч.

 

гр. Радомир
ул. Евлоги Георгиев №3


Офисът работи дистанционно:


Понеделник - Петък
от 09.00 до 18.00 ч.

 

 

Бус Перник ООД

 

Контакти

БУС ПЕРНИК ООД

Град Перник, Община Перник, ул. Железничарска 15
GSM: 0897962820, 0898617897
Интернет сайт: buspernik.com

Галерия

Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД
Бус Перник ООД

Още Туризъм в Община Перник