Регистър на туризма

БАЛНЕО И СПА ХОТЕЛ МАРКОНИ, Град Павел баня

БАЛНЕО И СПА ХОТЕЛ МАРКОНИ
Информация

БАЛНЕО И СПА ХОТЕЛ МАРКОНИ

БАЛНЕО И СПА ХОТЕЛ МАРКОНИ е разположен в центъра на Павел баня - известния баленео - лечебен курорт.

 

Четиризвезден хотел, съчетаващ модерна архитектура, добро обзавеждане, амбициозен екип от специалисти, добре обучен и любезен персонал.

Балнео хотел Маркони предлага отлични условия за Вашето лечение или СПА почивка, както и провеждане на балнеологичен, лечебно - рехабилитационен процес, съчетан с Wellness и СПА процедури.

Балнео Хотел Маркони Павел баня предлага настаняване в двадесет и четири двойни стаи, пет апартамента и един апартамент с джакузи и кухненски бокс. Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия, минибар, климатик, интернет, сешоар, бутон за сигнализация в банята. ВИП апартамента е със самостоятелно джакузи.

Разполага с добър медицински екип, най - модерни процедури с минерална вода, закрит басейн (36°), лоби бар, ресторант и безжичен интернет.

Бланео хотел Маркони предлага богата гама от модерни процедури за лечение в едно със стил и уют - екстензии, тангентор, вихрови вани, сауна, електролечение, джакузи, специализиран закрит басейн.

Екип от висококвалифицирани специалисти, отлични професионалисти от медицински център Авицена - Маркони Павел баня полагат грижи за гостите на Балнео хотел Маркони.

Балнео хотел Маркони - подходящо лечение и приятна почивка в сърцето на Павел баня!

 

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

Към балнео хотел Маркони Павел баня е създаден медицински център Авицена - Маркони, с оглед оптимизиране функционирането на всички процедури, с които разполага хотела и по - добра организация на работата на медицинския екип.

Медицинският център е оторизиран да провежда диагностика, профилактика и лечение на заболяванията от профила на Павел баня.

Базата разполага с доплер - сонографски апарат, който подпомага уточняването и прецизирането на подхода предимно при шийната патология.

Медицинският персонал във всички звена е със съответстваща квалификация и опит, даващи възможност за екзактното извършване на лечебния процес.

Балнео Хотел Маркони Павел баня разполага с пълна гама от процедури и специалисти за балнео лечение и СПА почивка на специални цени.

На сравнително малка площ амбициозният екип на балнео хотел Маркони, се е постарал да създаде всички необходими условия за провеждане на балнеологичен, лечебно - рехабилитационен процес, съчетан с wellness и SPA процедури.

Балнео лечебният център разполага с многофункционален басейнов сектор, включващ възможност за групова и индивидуална подводна гимнастика, плуване, ползване на джакузи и солариум. На цял един етаж са разположени водолечебен сектор с комбинирани въздушно - вихрови, хидрогалванични, перлени, екстензионни и тангенторни вани.

Кинезитерапевтичния сектор се състои от салон за ЛФК и фитнес и масажни кабинети. Салона е оборудван с мрежа на Роше, кинезитерапевтични механизми и професионални фитнес уреди.

Съществено място в терапевтичния процес заема и сектора електролечение, където са включени в употреба последно поколение полифункционални физиотерапевтични апарати.

Балнео хотел Маркони Павел баня разполага и със зала за парафинотерапия, луголечение и локални кални апликации.

Към SPA процедурите сме монтирали ифрачервена кабина, високотемпературна сауна с контрастно ведро, рефлекторно - масажни душове и вариант на турска баня.

Лечението в балнео хотел Маркони Павел баня се извършва под наблюдението на медицинските специалисти от медицински център Авицена - Маркони Павел баня.

 

Контакти

СПА Хотел Балнео и СПА хотел Маркони

Град Павел баня, Община Павел баня, ул. Княз Павел 1
Телефон: 043150007
GSM: 0885059331, 0893677792
Интернет сайт: markoni.pavelbanya.eu

Галерия

БАЛНЕО И СПА ХОТЕЛ МАРКОНИ

Още Туризъм в Град Павел баня

Къща Маги

Къща Маги, Павел баня

Къща Маги, Павел Баня разполага с леглова база от 9 места. Къщата е нова и е с добра репутация и десетки доволни клиенти. Носи приза на РТА "Стара планина" за най-добра къща за гости на 2011 година за

Семеен хотел Варна

Семеен хотел Варна, Павел баня

Семеен хотел Варна се намира в Павел баня в долината на розите на 20км. от град Казанлък и е чудесно място за отдих, почивка и балнеолечение. В близост до хотела се намира рехабилитационен център, бас

Къща Амброзия

Къща Амброзия, Павел баня

Цени: Двойна стая - 20лв., за спалня с допълнително легло – 30лв. на вечер. Намираме се в идеалния център на града. В близост до парка, градския плаж, търговската улица, ресторанти и лечебните балне

Семеен хотел АСО

Семеен хотел АСО, Павел баня

Семеен хотел Асо Павел баня разполага с 2 апартаментa, 5 двойни стаи и 2 единични стаи. Всички те имат собствен санитарен възел, климатик, мини бар и кабелна телевизия. А през зимния сезон – парно о

Семеен хотел Асо

Семеен хотел Асо, Павел баня

Семеен хотел "Асо" разполага с 2 апартаментa и 5 двойни стаи и 2 единични стаи. Всички те имат собствен санитарен възел, климатик, мини бар и кабелна телевизия. А през зимния сезон – парно от