Регистър на туризма

Балкан Травел ЕООД, Град Варна

balkan travel

balkan travel, balkan travel varna, балкан травел варна, балкан травел еоод, варна, екскурзоводски услуги варна, наложил се туроператорски агент варна, настаняване на туристи варна, обслужване на туристи варна, организатор на балнеоложки и спа почивки, организатор на балнеоложки почивки в българия, организатор на пътувания с оздравителна цел, организатор на спа почивки в българия, организиран балнеотуризъм варна, предпочитан туроператор варна, препоръчана туристическа агенция варна, туристическа агенция балкан травел, туристическа агенция варна, туроператор варна

Балкан Травел ЕООД
Информация

БАЛКАН ТРАВЕЛ ЕООД

 Балкан Травел ЕООД Варна

 

Балкан Травел ЕООД е основана през 1998 година със седалище град Варна, р-н Приморски, бул. Цар Освободител 72, офис 1.


Собственикът на Агенцията е с дългогодишен опит в сферата на туристическите услуги и обслужване. Работи в бранша от 1982 година, познава разнообразните измерения на туристическата дейност.


Туристическа агенция Балкан Травел е лицензиран туроператор и туристически агент на територията на страната. Фирмата притежава Удостоверение за регистрация № 03543. Агенцията разполага със застрахователна полица към Алианц 13160100360000001.


Балкан Травел предлага на своите клиенти специализирани услуги по изпращане, посрещане и обслужване на туристи. Фирмата организира и провежда туристически обиколки в България и в чужбина. Агенцията предлага балнеоложки и спа почивки – калолечение, водотерапия, физиотерапия.


Дружеството е агент на немската фирма Кур Клуб, специализирана в организирането на пътувания, свързани със здравето на човека.


Балкан Травел ЕООД предлага туристически услуги, задоволяващи широк спектър от интереси, в т.ч. екскурзии до различни дестинации, включващи редица забележителности.


Балкан Травел предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света, организира настаняване в хотели в чужбина и България, продава самолетни билети. 

УСЛУГИ

Туристическа агенция Балкан Травел предлага :

 

Екскурзии

 

Екскурзоводски услуги

 

Трансфери

 

Организиране на Мероприятия

 

Самолетни билети

 

Консултации

 

Балнеоложки услуги


Балкан Травел ЕООД е специализирана в посрещането, настаняването и обслужването на туристи.

 

Организира традиционни балнеоложки пакети - калолечение, водотерапия и физиотерапия.

 

Контакти

Къща Родео

Град Варна, Община Варна, ул. Васил Левски №11
GSM: 0888319503
Интернет сайт: balkantravelbulgaria.com

Галерия

Още Туризъм в Община Варна

Хотел Бест Уестърн Парк

Хотел Бест Уестърн Парк, Варна

Хотел Бест Уестърн Парк се намира във Варна. Разположен е на удобно за достъп към центъра на града място. Предлагат се настанявания в единични, двойни, луксозни стаи и апартаменти. Стаите са с изглед

Хотел КАМЕЛИЯ

Хотел КАМЕЛИЯ, Варна

Хотел Камелия се намира в гр. Варна, на 3 километра от центъра на града и на 500 метра от най-близкия плаж. Комплекс Камелия разполага с ресторант, който се превръща в емблематично заведение за града,

Хотел Плаза

Хотел Плаза, Варна

Хотел Плаза се намира в центъра на град Варна, в непосредствена близост до входа на Морската градина. Плаза е предпочитан домакин за VIP, бизнес, фестивални гости и участници в различни прояви във Вар