Регистър на туризма

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД, Град Пловдив

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД
Информация

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД е туристическа агенция основана през 1992 година със седалище град Пловдив, ул. Христо Дюкмеджиев 23.

 

Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина. Притежава удостоверение за регистрация на туроператор РКК-01-05862.

 

Предлга разнообразен спекър от туристически услуги, задоволяващ най - широк кръг от интереси - самолетни и автобусни екскурзии, интересни маршрути, включващи различни градове и забележителности, настаняване на гостите на Пловдивския панаир в частни апартаменти и хотели в цялата страна.

 

Туристическата агенция предлага индивидуални пакети за почивки и екскурзии до всички точки на света. Организира настаняване в хотели в чужбина и България.

 

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД е съосновател на националното сдружение на туристическите агенции - БАТА, инициатор за учредяването на Съвета по туризъм Пловдив и техен активен член.

 

Повече от двадесет година Балкан ВИП турс успешно се представя не само на българския, но и на международния туристически пазар. Признание за висок професионализъм и всеотдайност при обслужването на клиентите е полученото отличаването - АГЕНТ НА ГОДИНАТА за 2006 година.

 

Основната дейност на туристическата агенция е формирана от мотото - ПЛОВДИВ - ГРАД ЗА ТУРИЗЪМ И БИЗНЕС.

 

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД с успех предоставя туристически услуги също и на участниците в организираните конгресни прояви, симпозиуми и бизнес срещи.

 

Агенцията организира и провеждането на фирмени тържества и тийм билдинг.

 

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД организира дегустации на вина от Пловдив и региона.

 

И не на последно място за всички туристи посещаващи Пловдив - един от най - старите европейски градове с огромно културно, историческо и архитектурно значение, организира посещения на панаири, изложби, забележителности.

 

Агенцията не притежава собствена хотелска база и транспортни средства, но има сключени договори с лицензираните средства за подслон в Пловдив и страната, с транспортни компании и екскурзоводи, с лицензирани агенции за продажба на самолетни, ж.п. и автобусни билети и застрахователни дружества.

 

Опирайки се на стабилни партньори, разчитайки на опита и професионализма, БАЛКАН ВИП ТУРС ООД винаги ще предложи най - доброто, задоволявайки максимално потребностите на своите клиенти.


Агенцията има сключени договори с всички 64 хотела в Пловдив и околностите, в София и страната, с част от резервационна система за резервации и настаняване в хотели по целия свят.


В офиса на фирмата ще Ви посрещне екип от квалифицирани специалисти с богат опит в областта на туризма.

 

За агенцията работят опитни екскурзоводи, владеещи различни западни езици, руски и гръцки езици, които придружават туристите при пешеходната обиколка на Стария град - едно незабравимо преживяване от Античността с Римския форум и Античния театър до романтиката на Българското Възраждане.

 

Контакти

БАЛКАН ВИП ТУРС ООД

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Христо Дюкмеджиев 23
Телефон: 032534452, 032623430
Факс: 032623430
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Град Пловдив

Голдън Травел ЕООД

Голдън Травел ЕООД, Пловдив

Голдън Травел ЕООД е туристическа агенция със седалище град Пловдив, ул. Кольо Фичето № 7А. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната

ЕВРОКРЕДИТ ЕАД

ЕВРОКРЕДИТ ЕАД, Пловдив

ЕВРОКРЕДИТ ЕАД е кредитна компания, развиваща дейност в по-голямата част от страната. Политиката на дружеството е насочена към това, да се дава възможност на потребителите да използват възм

Регистър на туризма

ГИП ТУР ООД, Пловдив

ГИП ТУР ООД е туристическа агенция със седалище град Пловдив, ул. Асен Златаров 24, партер. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната

Хотел Норис

Хотел Норис, Пловдив

Тризвездният Хотел Норис Пловдив е стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения. Разположен само на няколко минути от центъра на града, в непосредствена близост до културно - истор

Къща Гест Руумс

Къща Гест Руумс, Пловдив

Къщата за гости (Паметник на културата) е в самия център на град Пловдив, отличаваща се с отлично местоположение и съхранила духа на една отминала епоха. Стаите са уютни, ново и подходящо обзаведени с