Регистър на туризма

АНТОНОВ ЕООД, Град Пловдив

агенция за семеен и ученически туризъм пловдив

агенция за семеен и ученически туризъм пловдив, антонов еоод, антонов травел, антонов травел пловдив, лицензиран туроператор пловдив, лицензирана туристическа агенция пловдив, туристическа агенция антонов травел, хотел в близост до плаж хармани созопол, хотел в близост до центъра на град созопол, хотел в новата част на град созопол, хотел с 2 басейна в созопол, хотел с басейни шезлонги и чадъри в созопол, хотел с безплатен паркинг в китен, хотел с детска площадка в китен, хотел с ресторант в град созопол, хотел светлина, хотел светлина град китен, хотел сред дъбова и борова гора в китен, хотелски комплекс галатея, хотелски комплекс галатея созопол

АНТОНОВ ЕООД
Информация

Антонов ЕООД

Фирма “Антонов”  е Туроператор с лиценз 3271 / 28.01.2005г., и Удостоверение за Туристически агент № РК-01-7125 / 28.05.2013г., специализирана  в областта на семейния и ученически туризъм.

 

Новаторските ни подходи в това направление са ни направили търсен и предпочитан надежден  партньор.

 

Високата квалификация и мотивираност на екипа от млади и енергични сътрудници, както и изключителният им  интелектуален потенциал, допринесоха за утвърждаване на  стабилна и просперираща фирма.

 

Благодарение на гъвкавият и модерен мениджмънт на фирмата са създадени стабилни партньорски взаимоотношения с много  агенции  от туристическия бранш.

 

Финансовата стабилност, богатата материално–техническа база и натрупаният опит, са предпоставка за изпълняване на дейностите  с много високо качество.

 

Доказателство за това са многото клиенти, като голяма част от тях ползват услугите на фирмата години наред.

 

Фирма „Антонов“ стопанисва хотели по южното ни Черноморие, изключително подходящи за семеен отдих на родители и с малки, и вече пораснали деца:                             

 

Хотел „Светлина“, гр. Китен – с голям ограден двор сред дъбова и борова гора; детска площадка с люлки и въртележки; барбекю с маси и летни беседки; голям безплатен паркинг; в близост до плажа / само 100м/ и центъра с атракционите на гр. Китен; тиха и спокойна атмосфера сред чистия планински и морски въздух.

 

Хотел „Галатея“, гр. Созопол – в близост до плаж „Харманите“ и недалеч от центъра и Стария град с неговата  неповторима атмосфера; с 2 басейна – единият детски; добре поддържан ограден и озеленен двор и хотелска част; ресторант с отлична кухня; бар до басейна.        

 

Безспорните предимства на хотелите ги правят препочитани места за семейна почивка.

 

Екипът на “Антонов” ЕООД не пести сили и енергия, търси и прилага нови форми, за да посрещне нарастващите  изисквания на съвремените туристи и  успешно се справя с тази задача.

Контакти

АНТОНОВ ЕООД

Град Пловдив, Община Пловдив-град, ул. Иван Вазов 56
Телефон: 032631891
GSM: 0888129644
Интернет сайт: antonov-travel.eu

Галерия

АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД
АНТОНОВ ЕООД

Още Туризъм в Град Пловдив

ХОТЕЛ SPS

ХОТЕЛ SPS, Пловдив

КОМПЛЕКС „SPS” - Пловдив е модерен градски комплекс с уникална бизнес визия и предложения. Разположен в източната част на града, недалеч от неговия център. В непосред

Хотел Габи

Хотел Габи, Пловдив

Хотел Габи, Пловдив – най-новият бисер в Града на тепетата, истински Оазис на лукс, спокойствие и дискретност. Хотелът разполага с 8 двойни стаи и 2 апартамента, лоби бар, конферентна зала с 20 места,

Хотел Норис

Хотел Норис, Пловдив

Тризвездният Хотел Норис Пловдив е стилен градски хотел с уникална бизнес визия и предложения. Разположен само на няколко минути от центъра на града, в непосредствена близост до културно - истор

Къща Гест Руумс

Къща Гест Руумс, Пловдив

Къщата за гости (Паметник на културата) е в самия център на град Пловдив, отличаваща се с отлично местоположение и съхранила духа на една отминала епоха. Стаите са уютни, ново и подходящо обзаведени с