Регистър на туризма

Аква Тур БГ ЕООД, Град София

24 часови туристически услуги софия

24 часови туристически услуги софия, aqua tour bg, аква тур бг, аква тур бг еоод, атрактивни предложения софия, изгодни оферти за екскурзии софия, изгодни цени на ексурзии софия, индивидуални пътувания софия, комплексни туристически услуги софия, коректен туроператор софия, лицензирана туристическа компания софия, надежден туроператор софия, препоръчан туроператор в софия, препоръчана туристическа агенция софия, пълен набор туристически услуги софия, пълен пакет туристически услуги софия, разнообразие от туристически услуги софия, сигурен туроператор софия, туристическа агенция аква тур бг, цялостно туристическо обслужване софия

Аква Тур БГ ЕООД
Информация

Аква Тур БГ ЕООД

Аква Тур БГ ЕООД София

 

Аква Тур БГ ЕООД е лицензирана и утвърдена туристическа компания със седалище град София, бул. Васил Левски 15-17, Бизнес Център Оскар, ет. 1, офис 2.

 

Туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина, с насоченост към групови, индивидуални и бизнес пътувания. Различни дестинации, екскурзии в Европа или в някои от най-екзотичните кътчета на света.

 

Дейността е насочена към оргазнизация на цялостно туристическо обслужване, развитие и усъвършенстване на международния и вътрешен туризъм с основна цел, агенцията да бъде максимално полезна на всички свои клиенти.

 

Аква Тур БГ предлага висококачествено корпоративно обслужване. Организира персонализирани делови пътувания в страната и чужбина. Предлага ваканционни екскурзионни програми, летни и зимни ваканционни пакети за България и чужбина.

 

Селектирайки всичко най-добро, което се предлага на българския туристически пазар от най-големите български и чужди туроператори, създавайки собствени програми Аква Тур БГ ще Ви спестим време и средства в тази толкова динамична обстановка.

 

Агенцията предлага разнообразен спекър от услуги и диктува модата в областта на туристическия бизнес в България и чужбина - от А до Я всичко - групови и индивидуални пътувания, екскурзии и почивки в страната и чужбина, самолетни и автобусни билети, резервации, организиране на бизнес мероприятия.

 

Екип от компетентни, висококвалифицирани служители са в помощ при избора на екскурзия, дестинация и условия отговарящи на изискванията на всеки отделен клиент. Индивидуалният подход и внимание утвърдиха туристическата компания, като предпочитан партньор за работа.

 

Аква Тур БГ се наложи със собствен стил на работа, отличаващ се с надеждност и сигурност, с индивидуално отношение и внимание към всеки отделен клиент. Високото качество на предлаганите услуги се гарантира от екипа състоящ се от квалифицирани професионалисти в областта на туризма.

 

Доказателство за това е, нарастващия процент на клиентите, търсещи услугите на туристическата агенция, независимо от условията на икономическата криза.

 

Благодарение на стабилните позиции и присъствие на българския пазар, Аква Тур БГ доказа, че работи за своите клиенти, с гаранция за точност и коректност, партньор на който можете да се доверите.


Ако мечтаете да се откъснете от ежедневието с едно ново пътуване, почивка на морето или екскурзия до непознати градове Аква Тур БГ можем да превърне мечтата Ви в реалност.

Контакти

Аква Тур БГ ЕООД

Град София, Община Столична, бул. Васил Левски 15-17, Бизнес Център Оскар, ет. 1, офис 2
Телефон: 029814440, 029813133
GSM: 0878886677, 0889910450
Факс: 028155499
Интернет сайт: www.aquatour.bg

Галерия

Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД

Още Туризъм в Община Столична

Хотел Ротасар

Хотел Ротасар, София

РОTАСАР е уютен двузвезден хотел, намиращ се в тихия и приятен квартал Гео Милев. Известен е със своето удобно местоположение - само на 880м от Арена Армеец, на 2,2 км от центъра и 8 км от лети

Хотел МЕГ - ЛОЗЕНЕЦ

Хотел МЕГ - ЛОЗЕНЕЦ, София

Тризвездният хотел Мег - Лозенец е със едалище град София. Разположен в централната част на града, само на петнадесет минути път с кола до летище София. Предлага настаняване в шестнадесет напълн

ХОТЕЛ НИКИ

ХОТЕЛ НИКИ, София

Хотел НИКИ е стилен бизнес хотел, разположен в централната част на София, в близост до всички важни финансови, административни и търговски учреждения в столицата. Разположен в тиха пресечка

Хотел ЕНИ

Хотел ЕНИ, София

Хотел Ени се намира в центъра на София. Разполага с 9 двойни стаи, от които 6 със самостоятелни санитарни възли. Три единични и две двойни стаи с етажни санитарни възли. Всички стаи са със кабелна те

Хотел ТРИАДА

Хотел ТРИАДА, София

Триада е красив, четиризвезден хотел, един от най - предпочитаните хотели в град София.Намира се близо до центъра, в престижния квартал Гео Милев, срещу зала Фестивална и спортен комплекс Академик и

Бек Райзен ЕООД

Бек Райзен ЕООД, София

Бек Райзен ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана туристическа компания със седалище град София. Лицензиран и утвърден туроператор с успешно присъства на българския пазар повече о