Регистър на туризма

Аква Тур БГ ЕООД, Град София

24 часови туристически услуги софия

24 часови туристически услуги софия, aqua tour bg, аква тур бг, аква тур бг еоод, атрактивни предложения софия, изгодни оферти за екскурзии софия, изгодни цени на ексурзии софия, индивидуални пътувания софия, комплексни туристически услуги софия, коректен туроператор софия, лицензирана туристическа компания софия, надежден туроператор софия, препоръчан туроператор в софия, препоръчана туристическа агенция софия, пълен набор туристически услуги софия, пълен пакет туристически услуги софия, разнообразие от туристически услуги софия, сигурен туроператор софия, туристическа агенция аква тур бг, цялостно туристическо обслужване софия

Галерия

Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД
Аква Тур БГ ЕООД

Аква Тур БГ ЕООД
Информация

Аква Тур БГ ЕООД

Аква Тур БГ ЕООД София

 

Аква Тур БГ ЕООД е лицензирана и утвърдена туристическа компания със седалище град София, бул. Васил Левски 15-17, Бизнес Център Оскар, ет. 1, офис 2.

 

Туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страната и чужбина, с насоченост към групови, индивидуални и бизнес пътувания. Различни дестинации, екскурзии в Европа или в някои от най-екзотичните кътчета на света.

 

Дейността е насочена към оргазнизация на цялостно туристическо обслужване, развитие и усъвършенстване на международния и вътрешен туризъм с основна цел, агенцията да бъде максимално полезна на всички свои клиенти.

 

Аква Тур БГ предлага висококачествено корпоративно обслужване. Организира персонализирани делови пътувания в страната и чужбина. Предлага ваканционни екскурзионни програми, летни и зимни ваканционни пакети за България и чужбина.

 

Селектирайки всичко най-добро, което се предлага на българския туристически пазар от най-големите български и чужди туроператори, създавайки собствени програми Аква Тур БГ ще Ви спестим време и средства в тази толкова динамична обстановка.

 

Агенцията предлага разнообразен спекър от услуги и диктува модата в областта на туристическия бизнес в България и чужбина - от А до Я всичко - групови и индивидуални пътувания, екскурзии и почивки в страната и чужбина, самолетни и автобусни билети, резервации, организиране на бизнес мероприятия.

 

Екип от компетентни, висококвалифицирани служители са в помощ при избора на екскурзия, дестинация и условия отговарящи на изискванията на всеки отделен клиент. Индивидуалният подход и внимание утвърдиха туристическата компания, като предпочитан партньор за работа.

 

Аква Тур БГ се наложи със собствен стил на работа, отличаващ се с надеждност и сигурност, с индивидуално отношение и внимание към всеки отделен клиент. Високото качество на предлаганите услуги се гарантира от екипа състоящ се от квалифицирани професионалисти в областта на туризма.

 

Доказателство за това е, нарастващия процент на клиентите, търсещи услугите на туристическата агенция, независимо от условията на икономическата криза.

 

Благодарение на стабилните позиции и присъствие на българския пазар, Аква Тур БГ доказа, че работи за своите клиенти, с гаранция за точност и коректност, партньор на който можете да се доверите.


Ако мечтаете да се откъснете от ежедневието с едно ново пътуване, почивка на морето или екскурзия до непознати градове Аква Тур БГ можем да превърне мечтата Ви в реалност.

Контакти

Аква Тур БГ ЕООД

Град София, Община Столична, бул. Васил Левски 15-17 Бизнес Център Оскар, ет. 1, офис 2
Телефон: 029814440, 029813133
GSM: 0878886677, 0889910450
Факс: 028155499
Интернет сайт: 

Още Туризъм в Община Столична

Венатур ЕООД

Венатур ЕООД, София

Венатур ЕООД е лицензиран Туроператор със седалище град София. Агенцията се занимава с туроператорска дейност и ловен туризъм. Ловният туризъм e ос

Актив Травел ЕООД

Актив Травел ЕООД, София

Актив Травел ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент със седалище град София. Развива дейност в областта на туризма. Утвърдила и наложила се, като лидер в туристическия бранш

Алма Холидейз ООД

Алма Холидейз ООД, София

Алма Холидейз ООД развива своята дейност в областта на туризма. Занимава се с посрещане и обслужване на чуждестранни туристи в Република България, организацията и продажбата на допълнителни екс

МАРА - ДИСО ЕООД

МАРА - ДИСО ЕООД, София

МАРА - ДИСО ЕООД е българска компания, развиваща дейността си в различни областти. Дружеството предлага различни услуги, едни от които свързани с организиранет

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД, София

ЕВРАЗИЯ ХОЛИДЕЙС ЕООД е туристическа агенция със седалище град София, ул. Панайот Хитов 34, ет. 3, офис 2. Лицензиран български туроператор и агент, организиращ екскурзии и почивки в страна

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД, София

МЕЛИ ТУРС - БГ ООД е бранч офис на Мели Турс Гърция, която оперира на туристическия пазар повече от двадесет години. МЕЛИ ТУРС - БГ е туристическа агенция регистриана през 2007 годна със се